Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Γιάννη Σαρακιώτη και Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου




Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Μακαριώτατο Ιερώνυμο είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης πριν λίγες ημέρες στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της τακτικής ενημέρωσης, την οποία είχε δεσμευτεί να παράσχει ο Βουλευτής τον περασμένο Νοέμβριο και αφορούσε τις δραστηριότητες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.).

Όντας μέλος της Δ.Σ.Ο., ο κ. Σαρακιώτης ενημέρωσε το Μακαριώτατο σχετικά με τις προετοιμασίες για τις επικείμενες συνεδριάσεις στη Βηρυτό του Λιβάνου στις 25 Μαρτίου και στην Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος στις πρωτοβουλίες με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κρατών-μελών της Συνέλευσης.


Τόσο ο Βουλευτής Φθιώτιδας όσο και ο Αρχιεπίσκοπος συμφώνησαν να συνεχίσει η άψογη συνεργασία, καθώς και η επικοινωνία μεταξύ τους. Άλλωστε, οι κοινές δράσεις πολιτείας και Εκκλησίας στη Φθιώτιδα και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολυάριθμες και αξίζει να υποστηριχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου