Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Γενική Συνέλευση για ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα | Σφίγγει ο κλοιός για την εταιρία




Δύο ώρες κράτησε  η γενική συνέλευση των σωματείων των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και της διοίκησης, η οποία έγινε παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημάρχων, του Περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη και βουλευτών από Εύβοια και Φθιώτιδα.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ΛΑΡΚΟ και η εξεύρεση λύσης ώστε να μην δοθούν τα 165 ε. ευρω που ζητά η Ε.Ε. για κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν στο παρελθόν και κρίθηκαν παράνομες. 

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Νίκος Λιόλιος, Λουκάς Υπερήφανος, Γιώργος Ψαθάς, και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Πρατσόλης, Γ.Ακριώτης, Θ.Μιχελής, Δ.Βέτας, Ν.Θηβαίος, Απ.Καραναστάσης, Ι.Σαρακιώτης, της ΝΔ Χρ.Σταϊκούρας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν.Μίχος

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι, και έγινε αποδεκτή απ' όλους, είναι να γίνει μία συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. 

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση έχει ήδη συναντηθεί με τους Υπουργούς Γ.Σταθάκη και Ε.Τσακαλώτο

Στο πλαίσιο αυτό θα επιδιωχθεί και μία συνάντηση των εργαζομένων με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και κατόπιν με τον Αλέξη Τσίπρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου