Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Σαρακιώτης: «Καθήκον μας η υπεράσπιση του κράτους δικαίου»


Ομιλία του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών




Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννης Σαρακιώτης το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση

Χαιρετίζοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Σαρακιώτης μετέφερε εκ μέρους της Εθνικής Αντιπροσωπείας την εκτίμηση και την αναγνώριση προς το δύσκολο έργο, το οποίο επιτελεί η Ένωση Διοικητικών Δικαστών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, εν καιρώ δημοσιονομικής ασφυξίας, οι θεσμοί δοκιμάζονται, όπως και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς. Καθήκον όλων μας είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου φροντίζοντας για την προαγωγή των υψηλών αξιών, που αυτό πρεσβεύει.  
Οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στις κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας, σεβόμενοι ο καθείς τον ρόλο του και την αποστολή του, όπως πράττει άλλωστε και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου