Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Σαρακιώτης: «Μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που φαλίρισαν τη χώρα»

Επίθεση του Φθιώτη βουλευτή σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χαρακτηρίζοντας το θράσος τους άπειρο 




Ιδιαίτερα καυστικός και επιθετικός απέναντι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στην ομιλία του στη Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2018.

«Ακούγοντας και το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και τις τρεις αυτές ημέρες, τα στελέχη των χρεοκοπημένων κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μιλούν για ανάπτυξη και για πρόοδο, μου ήρθε στο μυαλό η φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν ότι «δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα». Θεωρώ ότι, αν άκουγε τα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα προσέθετε σίγουρα και το θράσος…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρακιώτης 

...για να συνεχίσει: «Το απύθμενο θράσος αυτών των ανθρώπων, που κατέστρεψαν τη χώρα, τη χρεοκόπησαν, δημιούργησαν ρουσφετολογικό κράτος και μας μιλούν τώρα για ανάπτυξη. Αυτοί που χρωστούν σε όποιον μιλά ελληνικά, από τις αγωγές της Ν.Ο.Δ.Ε. Έβρου για ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία μέχρι την έξωση των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ηράκλειο. Από τη μια γωνιά της χώρας μέχρι την άλλη... Έρχονται να μας κουνήσουν το δάχτυλο. Εφαρμόστε λοιπόν όσα ωραία μας λέτε στα φαλιρισμένα κόμματά σας και εν συνεχεία, ασχοληθείτε με τη χώρα», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Φθιώτης βουλευτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου