Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση της ΒΙΟΖΩΚΑΤ στην Αταλάντη




Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στην περιοχή της Αταλάντης Γιώργο Θεοφανόπουλο διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση στο Hotel “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”, Σκάλα – Αταλάντης.

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των προβατοτρόφων & αιγοτρόφων, με θέμα: «Διατροφή προβατίνων και αιγών στις διάφορες φάσεις του παραγωγικού τους κύκλου»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης.

Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η διατροφή προβατίνων και αιγών στις διάφορες φάσεις του παραγωγικού τους κύκλου με ομιλητή τον Ακρίτα Καλούση, Γεωπόνο – Ζωοτέχνη MSc, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής ΒΙΟΖΩΚΑΤ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος καθώς επίσης και ο Τηλέμαχος Ζήσης, Γεωπόνος Ζωοτέχνης, Msc – υπεύθυνος πωλήσεων της ΒΙΟΖΩΚΑΤ για το Νομό της Φθιώτιδας.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Καλούσης δέχθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις παθήσεις των αιγών και των προβάτων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου