Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε Φορείς και Συλλόγους για υποβολή έγκαιρου αιτήματος παραχώρησης και χρήσης χώρου της Π.Ε.Λ.












Ν.Π.Δ.Δ.
ΛΑΜΙΑ


Λαμία 05.09.2017
Πληροφορίες : Λεωνίδας Κωστόπουλος

Τηλέφωνο : 2231039606-6944258005

E-mail : leonidaskostopoulos@yahoo.gr




Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διέπεται από συγκεκριμένους δημοσιονομικούς κανόνες για τη λειτουργία της. Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπως αυτή περιγράφεται στο Πρακτικό 03/2017 (ΑΔΑ 9ΡΓ3469Η1Π-ΞΞ9) ουδείς επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τους χώρους της Π.Ε.Λ. (εσωτερικούς και εξωτερικούς) άνευ απόφασης του Δ.Σ. της Π.Ε.Λ.
Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που κάποιος φορέας ή σύλλογος ενδιαφέρεται για την παραχώρηση του χώρου της Π.Ε.Λ (εσωτερικού ή εξωτερικού) πρέπει να υποβάλλει εντός σύντομου χρονικού διαστήματος το σχετικό αίτημα περιγράφοντας το είδος της εκδήλωσης, τη διάρκειά της, το χώρο που ζητά προς παραχώρηση και τον υπεύθυνο της εκδήλωσης.
Το Δ.Σ. θα αποφασίσει θετικά ή αρνητικά, μετά από εξέταση του αιτήματος στην επόμενη προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυθαίρετη κατάληψη οποιουδήποτε χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού)  που είναι ιδιοκτησία του Ν.Π.Δ.Δ. θα τηρηθούν από το Δ.Σ. της Π.Ε.Λ. οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.



Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Λ.


ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου