Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

«ΕΠΙΔΟΜΑ…ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ….!».-

Γράφει
ο
Μπάμπης Κ. Μώκος
Τελικά τυχερός,πολύ τυχερός είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ!.Ολα του βγαίνουν!.Καλά έκανε –καλά κάνει ο Τσίπρας και καθυστερεί και δεν ξεπουλά μπιρ-παρά το «Ελληνικό»!.Κάτι ήξερε.Ενώ μέχρι τώρα είχε…δάσος και…αρχαία,τώρα έχει και…πετρέλαιο!.Αρα;.«Σύντροφοι » μην…κωλώνετε…γίναμε …Εμιράτα!. «Μαύρος …χρυσός!»-«Λάδι» η…θάλασσα!.(Ασε που οι λουόμενοι δεν θα χρειάζονται πιά και..αντιηλιακό!).
  Αχ βρε Αλέξη,αυτός ο …ρουφιάνος ο ανάδρομος Ερμής σε κυνηγάει.Δεν προλαβαίνεις κάτι να…κτίσεις και όλα γίνονται…σμπαράλια!.Κοίτα να βρείς καμιά…γιαγιά να σε…ξεματιάσει!.Αμάν αυτή η…γλωσσοφαγιά!.Μήν ξαναπάς στην ΔΕΘ τη γρουσούζικη.
(Εδώ που τα λέμε και λόγος να μην γίνεται,τα…σημάδια των καιρών δείχνουν πως στη ΔΕΘ ως Πρωθυπουργός μάλλον δεν θα ξαναπάς!).
Κι’ενώ εκει πάνω τά’χες πεί τόσο…ωραία,  αντί για…διθυραμβικό γυρισμό,πνίγηκες,βούλιαξες στο…μαζούτ!.Τι τα θές τι τα…γυρεύεις.Γέμισε ο κόσμος μανδαρίνους…χαραμοφάηδες και βλάκες που ξέρουν μόνο να..κριτικάρουν και που δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία του…αριστερού…«Task Force»!.Οχι …παίζουμε!.
    
 Αλλά μην δίνεις σημασία στις αντιδράσεις που μείωσες το επίδομα πετρελαίου κατά 50%.Πρόβλεψες πως τουλάχιστον η Αττική τον επόμενο χειμώνα δεν θα έχει πρόβλημα προμήθειας καυσίμων!.Για να πιστοποιηθεί πως…βλέπεις μακρυά,πολύ μακρυά! .Και πως τους…μεγάλους πολιτικούς ως ύψιστη αρετή τους χαρακτηρίζει η…προβλεψιμότητα!.-
  «Σύντροφε» Πρωθυπουργέ, είναι…άδικο,πραγματικά σε συμπονώ.Είναι κρίμα,τόσο ,μα τόσο πολύ  να σε εκνευρίζουν αυτοί οι…άτσαλοι οι συνεργάτες σου με τίς συνεχείς δηλώσεις και αβλεψίες τους!.Τι ήθελαν δηλαδή; Να παρατήσεις την Κέρκυρα και την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» ,να γυρίσεις πάραυτα στην Αθήνα και να κατέβεις στη Γλυφάδα να πάρεις…σκούπα και…φαράσι και να μαζέψεις το μαζούτ;.Ντροπή,μεγάλη ντροπή!. Διώξε τους όλους. «Να πάνε στα…τσακίδια! και να μην σώσουν να στεριώσουν πουθενά!».Και κοίτα να…κλείσεις το στόμα σ’εκείνα τα…βοθροκάναλα που απ’το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούνται με την πετρελαιοκηλίδα και τις συνέπειές της.Τι διάολο,δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν;
  Για να πούμε όμως την καθαρή αλήθεια,πολλοί αρμόδιοι υπουργοί σου ,μόλις μετά…τρείς μέρες από το ναυάγιο είδαν τη…μαυρίλα και δεν…ολιγώρησαν.Με γαλότσες,τσουγκράνες και φόρμες δεν δίστασαν να κατέβουν στην Πειραική και να βοηθήσουν στην απορύπανση.Κι’ας σας κατηγορούν ότι δεν ήσασταν σε εγρήγορση.Τί ξέρει ο κόσμος; Αστον να λέει.Ο κόσμος είναι..αχάριστος!.Και μην ακούς…κουβέντες.Τέτοια κινητοποίηση…«πρώτη φορά!».Ηρθε και…κούμπωσε γάντι!.
  Είχε δίκιο-πολύ δίκιο  οικολόγος υπουργός σας που είπε πως για το…μαύρισμα του Σαρωνικού εσείς δεν φταίτε. «Φταίει η …κοινωνία!».Ο άνθρωπος είναι χημικός.Ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;Και βέβαια ξέρει!.Προς τι λοιπόν τόση ανησυχία του κόσμου; Αλλωστε η ρύπανση έφτασε μόνον μεχρι το Καβούρι!. Όπως κι’ένας άλλος υφυπουργός σας που δήλωσε πως «ο Σαρωνικός πολύ γρήγορα θα καθαρίσει μόνος του.Η φύση όπως πάντα θα κάνει τη δουλειά της!».(Ειδικά αυτός καλά έκανε και το είπε.Ετσι για να..ηρεμήσουμε ,να..ησυχάσουμε!).
                                                                                                                                                                Μ’αυτά και μ’αυτά «σύντροφε» Αλέξη ,εκτός
από κουρασμένος από τα ταξίδια,θα πρέπει να είσαι πολύ στεναχωρημένος,χάλια.Γι’αυτό κάνε ένα διάλειμμα,πάρε πετσέτες και βατραχοπέδιλα ,κατέβα στον Αλιμο,Γλυφάδα,Βοτσαλάκια ,Πειραική, όπου θές, και άντε να κολυμπήσεις ,να χαλαρώσεις.Παντού η θάλασσα είναι καθαρή ,ολοκάθαρη!.Ετσι μας διαβεβαίωσε ο επί της Ναυτιλίας Κος υπουργός σου.Και πού είσαι; Θάρχονταν κι’αυτός μαζί σου ,αλλά δυστυχώς δεν ευκαιρεί ,έχει να δώσει συνέντευξη στα κανάλια!.Και μην ακούς την αντιπολίτευση που ζητάει την παραίτησή του.Η αντιπολίτευση είναι…μοβόρα…«λαικίζει! και ζεί σε…παράλληλο σύμπαν!».Ακου να σας λέει 

«μπουλούκι» και…«θίασο»;.Ακου να σας λέει πως «το περίφημο ηθικό σας πλεονέκτημα…επιπλέει πλέον σαν την …πετρελαοκηλίδα!»;Πως κάνετε «Μαύρη προπαγάνδα;».Σαν δεν ντρέπεται! που…«έχει χάσει το μέτρο!».Είναι αυτός πολιτικός πολιτισμός!;

 «Σύντροφε» Αλέξη ,να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου.Αλλωστε εσύ έδωσες σχετικές εντολές και μάλιστα αυστηρές!.Το γράφει και η «Αυγή»: «Μέτρα για να καθαρίσει ο Σαρωνικός από κηλίδες και…συμφέροντα!».-
 Πάντως ,όποια παραλία κι’αν διαλέξεις ,όπου και να πάς,ένα είναι σίγουρο: Θα σε περιμένουν με…ανυπομονησία ψαράδες,καταστηματάρχες και πολίτες-κυρίως αυτοί- να σε…χειροκροτήσουν και να σε…επευφημήσουν με ενθουσιασμό!.Και ξέρεις γιατί ;Γιατί  θα έχουν άφθονο πετρέλαιο 1ον για…εντριβές τον χειμώνα και 2ον για να βρέχουν μ’αυτό όλες τις μεταλλικές επιφάνειες (κρεββάτια ,ντουλάπες κ.λ.π.) ώστε να μην πιάνουν…κοριούς!.(Θυμάσαι,το κάναμε στα κρεββάτια στον στρατό!).

  Ωστόσο «σύντροφε» αρχηγέ ,μην το βάζεις…κάτω,μην χολοσκάς,μην χαλάς την …ζαχαρένια σου,μην ανησυχείς για την απορύπανση. Θα γίνει σύντομα ,μόνο που αυτή τη φορά θα είναιν …π ο λ ι τ ι κ ή!.Και θα σας αφορά!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου