Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Επαναλειτουργία του Ι.Ε.Κ. Αταλάντης



Ιδιαιτέρως ευχάριστα τα νέα όσον αφορά την επαναλειτουργία του Ι.Ε.Κ. Αταλάντης. 

Όπως επιβεβαίωσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης υπέγραψε τη σχετική απόφαση και πλέον ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται ύστερα από επίμονες ενέργειες και συναντήσεις.

Κορωνίδα των εν λόγω προσπαθειών απετέλεσε η συνάντηση Σαρακιώτη και Μπαξεβανάκη την Τρίτη 7 Μαρτίου παρουσία του Δημάρχου Λοκρών κ. Νικολάου Λιόλιου απ’ όπου και η φωτογραφία. 

Στα πλαίσια της εν λόγω συνάντησης, είχαν ληφθεί οι απαραίτητες δεσμεύσεις οι οποίες οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα.

  

Δεδομένης της αδυναμίας των οικογενειών να στείλουν τα παιδιά τους δεκάδες χιλιόμετρα μακρυά για την εκπαίδευσή τους αλλά και με αφετηρία τις τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές της Λοκρίδας, η απόφαση της επαναλειτουργίας του Ι.Ε.Κ. θα συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή.



1 σχόλιο:

  1. ΛΙΟΛΙΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΔΥΜΟ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου