Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

«ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ….ΑΚΟΜΑ; η… «ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΗΣ…ΟΥΤΟΠΙΑΣ;!.-


Του ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ


 Θολούρα. Σύγχιση, αβεβαιότητα και…φόβος. Υπερβολικά και αχρείαστα μέτρα κοινωνικής εξουθένωσης. Χάσιμο τριών συντάξεων. Καταβύθισμα του κόσμου στην ανέχεια. Capital Controls, φόροι-φόροι ,κατασχέσεις. Λουκέτα  και οι επαγγελματίες στον …Καιάδα. Περήφανα πρωτογενή πλεονάσματα…δουλείας για 43 χρόνια!. Και…νά’χαμε να…λέγαμε!. -Κατά τα άλλα «δίνουμε μάχες»!..

  Ηρθε και η αποκωδικοποίηση του eurogroup.Πήραμε και την δόση (οποία επιτυχία!).Υποσχετικές και…δεσμεύσεις!. Ρήτρες ανάπτυξης: Δηλαδή όσα περισσότερα βγάζουμε ,τόσα περισσότερα θα πληρώνουμε στους δανειστές και μόνο. Για την πραγματική οικονομία…μηδέν εις το…πηλίκιον!.Ούτε ευρώ!.Αναφορά για σύσταση αναπτυξιακής τράπεζας: («Σύντροφοι» διαβάστε και ενημερωθείτε.Είναι το εργαλείο για μόχλευση του πακέτου-του σχέδιου Γιουνκέρ. (ΕΣΠΑ κ.λ.π..Προς τι η πρωτοτυπία και το …καινοφανές;). Κάτι για το οποίο οι ευρωπαίοι πάγια δεν είχαν ποτέ αντίρρηση. Απλά παλαιότερα το …δαιμονοποιούσατε και τώρα το επικαλείσθε,το προβάλλετε ως επιτυχία. (Σημεία των καιρών!). Συμπέρασμα: Κλωτσιά στο…τενεκεδάκι!. (Ακόμα μια φορά!).
 
   Επικοινωνιακός οδοστρωτήρας. Κυβερνώντες που παριστάνετε ο,τι δεν…είστε και ό,τι δεν…δύνασθε. Αμοραλισμός, οπορτο υνισμός, φανφάρες, αμετροέπεια ,λόγος αντιθετικός και για πρώτη φορά αισχρός!
  
   Twintter αρρωστημένων απωθημένων. Γραβάτες με ανδρικά …μόρια και ιδιόχειρα παλληκαρίστικα twintter του τύπου «Και τώρα ,πάρτε…φόρα!». Σημεία υπέρτατης ανδροκρατικής παθογένειας. Μια άρρωστη…αριστερά από κορυφής εως ονύχων.
  
  Αναξιοπρέπεια και θρασσύτητα πολιτικά πρωτόγνωρη. Κατ’επίφασιν αριστερά που ενώ,ευθύνη της, εχει απωλέσει το όποιο «ηθικό πλεονέκτημα» ,βαυκαλίζεται αγοράζοντας χρόνο εξουσίας.
   
  Ξέρετε ότι θα φύγετε. Γκρεμίζετε,ό,τι θεσμικά στέρεο προηγούμενο για να…πλασσάρετε τάχα στη θέση του αριστερόφρονη παρέμβαση και μεταρύθμιση (Βλ.Νομοσχέδιο για την παιδεία). Η υγεία στην…εντατική και σείς παριστάνετε τον…Γιακούμπ!.
  
  Κράτος του…θα, του…θα δούμε, του…ίσως του…μπορεί και…την τύφλα μας!. Διαχείριση της θεωρητικολογίας του…βλέποντας και κάνοντας και του …δήθεν.
  
  Γυρίζετε την Ευρώπη, επικαλούμενοι όψιμες φιλίες ,ηττάσθε κατά κράτος και επιστρέφετε…θριαμβευτές!. Πάγια εμμονικοί και φευδόμενοι εξακολουθείτε -ναι ακόμα εξακολουθείτε- να παριστάνετε τους…Ρομπέν των φτωχών.
   
  Κύριοι, δεν είστε αριστερά. Ούτε κάτι στο..μεταξύ, ούτε στο…περίπου. Είστε κάτι το απροσδιόριστο πολιτικό εκκρεμές αισχρού θατσερισμού.
  
  Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Δεν με σέβεστε. Αδιαφορείτε και το χειρότερο-προκαλείτε!. Με προσβάλετε διαρκώς και…αενάως. Καταπατάτε κάθε προσδοκία μου και με ευτελίζετε καθημερινά.Με αποδυναμώνετε, με φτωχοποιείτε, με εξαθλιώνετε. Δεν σας ανέχομαι πιά. Δεν σας θέλω. Δεν αρέσετε. Εχετε εκφυλιστεί σε…κομματίδιο του δήθεν και του διαχειριστικού επικίνδυνα απροσδιόριστου.Σε εξουσιομανείς…Γουλιμήδες!!Υποθηκεύσατε τη ζωή μου. Την θέλω πίσω!!!. Κι’όσο ζώ θα αγωνιστώ να την ξαναπάρω ,σας αρέσει ,δεν σας αρέσει. Το δικαιούμαι!!!.
  
  Πέρα απ’τ’ άλλα ,εκείνο που ιδιαίτερα με θλίβει είναι η πολιτική συμπεριφορά κάποιων σπουδαγμένων σας …καθηγητάδων που πράξεσι λησμόνησαν παντελώς το αριστερό ενσυνείδητο υποκείμενο. Κρίμα!!!
  
  Τα έχετε…δώσει όλα.Τα πάντα.Εγκαταλλείψατε την ..στοχοπροσήλωση και αναδειχθήκατε σε…ζογκλέρ της πολιτικής ουτοπίας. Τίποτε παραπάνω η παρακάτω από συνθέτες και εφαρμοστές συνεχούς πολιτικής …ιλαροτραγωδίας. Και για τον λαό προσδιορίζετε και επιβάλετε …τραγωδία χωρίς…κάθαρση.Μέχρι πότε;
   
Μένει ακροτελεύτιο το ερώτημα: Για ποιόν κυβερνάτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου