Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.22/2017
Πλατεία Διάκου 1 Λαμία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Είμαστε και  σήμερα εδώ και θα είμαστε όσο χρειαστεί. Να καταγγείλουμε για μια ακόμα φορά την τρομοκρατική – εκδικητική  απόλυση συναδέλφου από εργολάβο   σε   συνεργείο   καθαριότητας   στο   Γενικό Νοσοκομείο   Λαμίας.   Μια απόλυση   που   έχει   ξεκάθαρο   μήνυμα,   να   τρομοκρατήσει τους εργολαβικούς εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, ώστε ο κάθε εργολάβος να μπορεί να βγάζει κέρδη σε βάρος των εργαζομένων. 

Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που παραμένει άλυτο είναι τι θα γίνει με τις υπηρεσίες που καλύπτουν οι εργαζόμενοι μέσω εργολάβων. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει να δώσουν λύση . Δεν σηκώνει άλλες ελλείψεις το ήδη παραμελημένο σύστημα υγείας. Απαιτούμε οι εργαζόμενοι που δουλεύουν μέχρι σήμερα να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και τέτοια πρέπει να είναι η θέση τους στη δουλειά στο μεροκάματο .

Μαζί  με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας έχουμε ξανακάνει παράσταση διαμαρτυρίας στον Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά το πρόβλημα μιας και αφορά τα  δικαιώματα, προβλήματα εργαζομένων, με ευκολία παραμένουν χωρίς λύση. Δεν είναι τυχαίο πως σε ραντεβού με το διοικητή για τα προβλήματα των εργαζομένων είχαμε ώρα στην αναμονή και τελικά δεν μας είδε .  
  
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι πρέπει να πιέσουμε πιο σταθερά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να δοθεί λύση άμεσα από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Παλεύουμε για το δικαίωμα στη δουλειά και για σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό.

Να παρθεί πίσω η τρομοκρατική απόλυση .

Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους .

Να ενσοματοθούν οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες, στο μόνιμο προσωπικό. 

                                                                         Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου