Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΑ «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ




  Εκδήλωση στη μνήμη των  εκτελεσθέντων πατριωτών της περιοχής μας από τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής στη θέση «Περιβολάκια», πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στον  Δήμο Λοκρών σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου.
   


  Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή ο  Δήμος Λοκρών τίμησε τους ήρωες που έπεσαν στο όνομα της Πατρίδας και της Ελευθερίας. 


  
   
  
Η τελετή ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους προσκεκλημένους και τους φορείς. 
   
  
  


Στην συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος , ενώ  κεντρικός ομιλητής ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και  τ. πρόεδρος Δ.Σ. κ. Ηλίας Κολομτσάς
   
  
  Συγκίνησαν με την παρουσία τους και τα ποιήματα που απήγγειλαν μαθητές των σχολείων της πόλης μας.
  


  Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου και μελών του Δ.Σ του Δήμου Λοκρών, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ.Καρακάντζας, συγγενείς των πεσόντων, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου