Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας 2 Επιχειρήσεων Ιχθυοκαλλιέργιας της Λάρυμνας

Άμεση αποκατάσταση των θαλασσίων και χερσαίων χώρων ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λοκρών




Με τις αποφάσεις  αρ. πρωτοκόλλου 954/155050-8/9/2016 και 953/155032/8/9/2016 η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ λύνει τις συμβάσεις και ανακαλεί τις άδειες λειτουργίας στα ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΠΕ στη θέση Όρμος “Καλόγηρος” Λάρυμνας και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΗΣ ΕΠΕ (πρώην ΑΛΚΥΩΝ ΕΠΕ) στη θέση Ακρωτήρι “ Σταυρός”  Λάρυμνας.
  
Το ζήτημα έθεσε η Λ.Σ εκτός ημερησίας διάταξης στο Δ.Σ της 22/9/2016 και ζήτησε από τον Δήμαρχο να πάρει όσα μέτρα χρειάζονται για να αποκατασταθούν οι θαλάσσιοι και χερσαίοι χώροι, ώστε να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση  γιατί έχουν δεχθεί μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και να αποδοθούν στο λαό που του ανήκουν.
  
Τόνισε δε πως αυτό το ζήτημα πρέπει να τελειώσει γιατί αυτοί οι χώροι κρατούνται από τις προαναφερόμενες επιχειρήσεις με διάφορα τεχνάσματα.
   
Απαντώντας ο Δήμαρχος είπε πως γνωρίζει το θέμα αλλά θα ενεργήσει όταν θα τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις που έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν οι επιχειρήσεις.
   
Η  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ενημερώνουμε και καλούμε τον λαό της  Λάρυμνας να εντείνει τις αντιδράσεις του ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα. 


                                                                            ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
                                                                        ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ            

1 σχόλιο:

  1. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου