Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Απάντηση σε ανάρτηση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» σχετικά με επιχορηγήσεις Συλλόγων




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ 

              Αταλάντη, 4/08/2016

Θέμα: Απάντηση σε ανάρτηση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» σχετικά με επιχορηγήσεις Συλλόγων


       Η  ανάρτηση της μείζονος αντιπολίτευσης σε μέσο μαζικής δικτύωσης καταρχήν απαξιώνει τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου διότι αυτού του είδους η αντιπολίτευση στηλιτεύει και υπονομεύει την Συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή Διοίκησης του πρωτοβάθμιου ΟΤΑ.

     Είναι γεγονός ότι μόνιμα καταβάλλονται προσπάθειες  εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης, για δημιουργία εντυπώσεων και μηδενισμό της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών, τόσο για την καθημερινή διαχείριση των θεμάτων των πολιτών αλλά και για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των προτάσεων, που δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Λοκρών.

    Η τακτική που χρησιμοποιούν σκοπό έχει να στοχοποιεί μονίμως αρνητικά  την λειτουργία του Δήμου Λοκρών μη δημιουργικά, κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Ψάχνουν να βρουν το δένδρο κι έχουν χαθεί στο δάσος. Και βέβαια δεν έχουν καταθέσει καμία δημιουργική πρόταση που να προάγει το κοινό καλό όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 
  

     Και βέβαια αναφορικά για το δημοσίευμα, που αφορά την επιχορήγηση συλλόγων, ως συνήθως χρησιμοποιεί την κριτική της υπερβολής και της απαξίωσης, ενώ τα πραγματικά γεγονότα είναι ότι  όλοι οι σύλλογοι που πραγματοποιούν εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον  Δήμο  Λοκρών, ενισχύονται  ισότιμα και δίκαια.
  
  Επίσης τα κροκοδείλια δάκρυα της αντιπολίτευσης, αποκαλύπτονται διότι έχουν καταψηφίσει στις 6/93/2016 και 6/93Α/2016, αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούν τις εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, καθώς και για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου. 
   
    Οι κυρίες Παπαγεωργίου Ιωάννα, Σίμου Βασιλική και οι κύριοι Αγγελούσης Κων/νος, και Σούλιας Κων/νος, προφανώς και δεν θέλουν οι σύλλογοι να κάνουν δραστηριότητες που σκοπό έχουν την διατήρηση και προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και συμπερασματικά μάλλον δεν θέλουν να γίνεται τίποτα στον τόπο μας. 
  
    Τέλος όλες αυτές οι υποδείξεις που γράφονται δεν ευθυγραμμίζονται με τις διαδικασίες των συλλογικών αποφάσεων και καταδεικνύουν περίτρανα ποιος χαρακτηρίζεται από «ετσιθελισμό».  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ


Η απάντηση του Δήμου Λοκρών έρχεται μετά την ανάρτηση στο προφίλ της «Συμμαχίας Πολιτών Λοκρίδας» στο facebook του μηνύματος που ακολουθεί:

2 σχόλια:

  1. Η ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.... ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.... ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ.ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου