Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ο καλός παίχτης - Αναγνώρισε το παιχνίδι του


[ Της ΖΩΗΣ ΖΕΡΒΑ ]


Ο παίχτης είναι ένα είδος που λατρεύεις να μισείς και μισείς να αγαπάς. ένα είδος που ευδοκιμεί εποχές φλερτ αν και είναι διαχρονικό και παντός καιρού. 

Ενας υπέροχος σύντροφος στο παιχνίδι του φλερτ και ενδεχομένως όταν και εάν  φτάσετε στο στάδιο της σχέσης να είναι και ένας άψογος σύντροφος και αυτό γιατί αν και  παίζει για το παιχνίδι χωρίς να επενδύει καθόλου συναίσθημα  απευθυνόμενος στον δικό σου συναισθηματικό κόσμο, ποτέ δεν θα σου τάξει και δεν θα σου πει ψέμματα, αυτό που βλέπεις αυτό παίρνεις, (ε, να πω και τα θετικά τους).

Τα βασικά χαρακτηριστικά του :

Είναι γοητευτικός, αυθάδης, κοφτός, θρασύς, σε σημείο που θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις και αγενή για να το θέσω κομψά ... αλλά, είναι και προσαρμόσιμο είδος, αν το απαιτούν οι περιστάσεις, ή τα όρια που θέτεις (μπορεί να γίνει ευγενικός, δεν είπαμε ότι είναι γαϊδούρι, έχει καλούς τρόπους, παίχτης είναι ο άνθρωπος ), έχει έναν αέρα μυστηρίου που σε συναρπάζει ... ναι είναι και συναρπαστικός, έχει όλο το πακέτο!!!!

θα τον αναγνωρίσεις εύκολα .

Είναι κοινωνικός όμως τόσο όσο,με τεράστια αυτοπεποίθηση και ιδέα για τον εαυτό του (χαλάλι του ), θα σου πει με τον πιο φυσικό τρόπο το πιο "χυδαίο" πράγμα για να βάλει την ιδέα του σεξ στο μυαλό σου (και θα το καταφέρει ). Έχει πάντα τις καλύτερες ατάκες έτοιμες και δεν θα αφήσει τίποτα αναπάντητο ... αν για λίγο δείξει μια αμηχανία είναι φτιαχτή, μην μασήσεις, σε κάνει να νιώσεις και λίγο καλά με τον εαυτό σου, χτίζει προφίλ. Ξέρει να διασκεδάζει (και σίγουρα θα περάσεις όμορφα μαζί του , τόσο όσο θα σου επιτρέψουν τα όρια που θα θέσει), είναι έξυπνος και το ξέρει. Όμως τώρα το ξέρεις και εσύ και είσαι προετοιμασμένη .

τα κολπάκια του :

1 θα κάνει μια καλή πρώτη επαφή , κάτι που να σε κάνει να τον προσέξεις . τα κλασικά είσαι πολύ όμορφη κλπ δεν τα καταδέχεται. θα σε κοιτάξει βαθιά, σίγουρα θα σε ακουμπήσει και λίγο τυχαία ,λέγοντας σου κάτι που να δείχνει ότι πέρασε στο μυαλό σου και μετά θα περιμένει μέχρι να έρθει η στιγμή για την επόμενη κίνηση του ,το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε !!!!

2 θα σου κάνει ένα κομπλιμέντο , όμως ... όχι για την εμφάνιση σου αλλά για τον τρόπο που μπαίνεις πια εσύ στο μυαλό του ( είναι εγκεφαλικός τύπος ,αλίμονο ,και ναι θα κολακευτείς που το άκουσες αυτό, το ξέρει , είναι απλώς μία ατάκα αλλά πιάνει συνήθως!!!) 

3 Εδώ δεν είναι τι θα πει , αλλά πως θα το πει : σε όλη τη διάρκεια θα μετράει να δει πόσο έτοιμη είσαι και εκεί θα αρχίσει να σε ακουμπάει τυχαία και να τραβιέται .. θα σε πλησιάζει (σαν να θέλει να σε φιλήσει )  για να σου ψιθυρίσει κάτι ή θα φέρει τα χείλη του πολύ κοντά στα δικά σου σαν να ετοιμάζεται να σε φιλήσει και θα μείνει εκεί να σου μιλάει ενώ εσύ  περιμένεις αυτό το πρώτο φιλί ( δεν θα το κάνει ...όμως, σου έβαλε την ιδέα  και την κίνηση πια δεν θα την κάνει ο ίδιος σαν απελπισμένος που θα μπορούσε να φάει και χυλόπιτα, είναι καλός , στο είπα, λατρεύεις να τον μισείς  !!!! ) 

4 θα σου ανοιχτεί για κάτι και θα σου πει για την οικειότητα και την άνεση που αισθάνεται μαζί σου και θα σε ευχαριστήσει για αυτή τη συζήτηση και την εμπιστοσύνη που ελπίζει να μην χαθεί ( δεν μπορείς να πεις σε προειδοποιεί , είναι ειλικρινής , εσύ δεν το βλέπεις) άσε που σου ανοίχτηκε άρα σε εμπιστεύεται άρα τον εμπιστεύεσαι κι εσύ και άρα έχετε έρθει πιο κοντά ...(πανέξυπνος οφείλεις να του το αναγνωρίσεις   )

5 θα βάλει το σεξ σας στο μυαλό σου : θα σου πει κάτι σεξουαλικό από το ότι σε έχει φαντασιωθεί μέχρι ότι όταν φτάσει η ώρα να βρεθείτε ερωτικά θα είναι μια έκρηξη όλο αυτό το μεταξύ σας  (το ότι θα γίνει το έχει δεδομένο ήδη κάνει τρελά πράγματα στον εγκέφαλο σου) 

6 παίζοντας το παιχνίδι του :αν κάνεις το λάθος να του την "πεις" για το άκομψο στυλ του θα σου απαντήσει με κάτι πολύ κοφτό που δείχνει ότι τον προσβάλλεις (εσύ θα βγεις πάλι ηλίθια και μη σου πω ότι και συγνώμη θα ζητήσεις ) τύπου: με προσβάλλει η εικόνα που έχεις για εμένα ,και βέβαια δεν θα γίνει μέχρι να είσαι έτοιμη για αυτό και τότε θα ακουστούμε σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο (η μόνη υπόσχεση που θα ακούσεις να σου δίνει ), τι νομίζεις ότι είναι το σπίτι μου να κουβαλάω την κάθε γκόμενα εκεί (έλα πες το αισθάνθηκες  λίγο μοναδική και πολύ κακιά ... ) ή μπορώ και εγώ να κάνω σεξ χωρίς να φιλήσω (εκεί λογικά θα σε φιλήσει να σου δείξει πόσο ιδιαίτερη είσαι εκτός και αν έχει προσβληθεί τόσο που θα κάνεις εσύ την κίνηση , είναι πολύ καλός σε αυτό )

ότι και αν γίνει σίγουρα θα περάσεις όμορφα και θα διασκεδάσεις αυτό το φλερτ   ... απόλαυσε τη διαδρομή μαζί του ...όμως ... προσπάθησε να μην δεθείς συναισθηματικά . Για αυτόν τα πάντα είναι το παιχνίδι και το μετά μια άγνωστη διαδρομή .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου