Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος στα εγκαίνια των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων





Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, στα εγκαίνια των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 04 Ιουλίου 2016 στο Δήμο Λοκρών, σε Αταλάντη  και Μαλεσίνα, και οι οποίοι  θα εξυπηρετήσουν τον ∆ήµο, στην  ορθολογικότερη µεταφορά των παραγόµενων αστικών στερεών αποβλήτων.



Ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε σχετικά: 
“Το ζήτημα της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων απασχολεί έντονα το σύγχρονο κόσμο, αφού παρατηρείται αύξηση της παραγόμενης ποσότητας των απορριμμάτων.   
Στην αύξηση αυτή συμβάλλουν οι αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους λόγω της οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης των τελευταίων ετών.   
Στο Δήμο Λοκρών έχουμε μια πολύ θετική εξέλιξη με την δημιουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων αφενός διότι μειώνεται το κόστος διαχείρισης, το οποίο εν τέλει θα καλούνταν να καταβάλουν οι δημότες και αφετέρου διότι μειώνονται οι αέριοι ρύποι με αποτέλεσμα και την μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.   
Η θετική αυτή εξέλιξη είναι καρπός της άψογης συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια και συγκεκριμένα του Δημάρχου Λοκρών κ.Λιόλιου με τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Μπακογιάννη ο όποιος ως πρωταρχικό στόχο έχει την καλυτέρευση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην Περιφερεια με επέκταση αυτών στην υγεία των πολιτών.“

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣ ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΌΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου