Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΗ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ




7/6/2016
ΠΡΟΣ:
1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ 
2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Α. ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ 
Β. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ 
Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ                  


Κύριε   Δήμαρχε, Πρόεδρε,
  
Ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τους δημότες μας, και γι αυτό ο Δήμος έχει κύρια ευθύνη για την επίλυση του, είναι η διαχείριση και διάθεση αστικών λυμάτων.
    
Πέντε χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από μέρους σας και τις συζητήσεις στα Δ.Σ., το πρόβλημα όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί αλλά βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση από τότε, επειδή :

    -ο βιολογικός Αταλάντης που παραλήφθηκε από προηγούμενες δημοτικές αρχές σαν τελειωμένο έργο, ποτέ δεν λειτούργησε ούτε λειτουργεί.

    -ο βιολογικός Μαλεσίνας, αντί να αναβαθμιστεί, υποβαθμίσθηκε με αποτέλεσμα να μη δέχεται βυτιοφόρα από άλλους χώρους, όπως παλιά, έτσι τα λύματα να απορρίπτονται οπουδήποτε και να αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

   -το αποσπασματικό έργο δημιουργίας βιολογικού Μαρτίνου που σχεδιάστηκε από την Διοίκηση του πρώην Δήμου Οπουντίων, η οποία δεν ενέταξε και τη Λάρυμνα σε αυτόν, έχει παγώσει και δεν προχωρά.

  -οι σχεδιασμοί για κάλυψη όλων των χώρων είναι ανύπαρκτοι. Γενικά η λύση του προβλήματος παραπέμπεται στο αόριστο μέλλον, δηλαδή στο ποτέ.
   

Πιστεύοντας ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης, αλλά και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες συνολικής λύσης του προβλήματος, ζητάμε να φέρετε το ζήτημα στο άμεσο Δ.Σ. για να μας ενημερώσετε, να συζητηθεί και ληφθούν αποφάσεις. 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ   
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου