Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σε έναν υπερτυχερό στην Αταλάντη το χρυσό δελτίο του Τζόκερ


  

Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η υπ΄αριθμόν ν. 1717 κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής, 26 Ιουνίου 2016 και αυτός είναι στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην Αταλάντη.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 5, 22, 23, 25, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 17 και περιλαμβάννται στο δελτίο που παίχτηκε στο πρακτορείο της Ελένης Σακελλαροπούλου Εθνικής Αντιστάσεως 50, στην Αταλάντη και κερδίζει τα 2.717.553,55 ευρώ της 1717ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ αλλά και άλλα 200.000 ευρώ με τις 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (Η  κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των €10.628,10).

Και τώρα βέβαια όλοι ψάχνουν τον μεγάλο τυχερό. Το χρυσό δελτίο, που είναι και το μοναδικό πανελλαδικά.

Μετά την παρέα φίλων στις Λιβανάτες που τον περασμένο Μάρτιο κέρδισε το ποσό των 1,8 εκ. ευρώ, τώρα τη σκυτάλη πήρε η Αταλάντη.

Ο υπερτυχερός έπαιξε ένα δελτίο των 20 ευρώ και η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα για το ποιος είναι ο τυχερός και φυσικά όλοι ψάχνουν να το βρουν, ενώ όπως γίνεται πάντα το "ράδιο αρβύλα" κυκλοφόρησε μερικά ονόματα και οι άνθρωποι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι οι "χρυσοί ελέφαντες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου