Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τεχνική Σύσκεψη για CLLD/LEADER στο Δημαρχείο του Δήμου Λοκρών

  


Η Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α, στα πλαίσια του σχεδιασμού του Τοπικού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας, πραγματοποίησε την Δευτέρα 9 Μαΐου  2016 και ώρα 10:00, Τεχνική Σύσκεψη με θέμα την «Παρουσίαση του Μέτρου 19: CLLD/LEADER και διατύπωση απόψεων σχετικά με τον συντονισμό και την κοινή δράση των τοπικών φορέων στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τοπικής στρατηγικής για την Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε Ευρυτανίας»

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Λοκρών, με τη παρουσία του Δημάρχου  κ. Νικόλαου Λιόλιου, της Γενικής Γραμματέως κας. Ι. Παπαϊωάννου, των αρμοδίων Αντιδημάρχων, του Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Διευθυντή Ευρωπ. Προγραμμάτων κ. Λεωνίδα Ράπτη και των στελεχών της Ο.Τ.Δ της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε».
  

  

Στην Τεχνική Σύσκεψη έγινε ενημέρωση από την εταιρεία για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER, το στάδιο της προετοιμασίας της πρότασης, την οριστική διαμόρφωση της περιοχής παρέμβασης και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον συντονισμό και την οργάνωση της τοπικής στρατηγικής στην Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε Ευρυτανίας.

   
Επίσης συζητήθηκαν οι στόχοι, τα μέτρα και οι πιθανές δράσεις του νέου προγράμματος για την μεγαλύτερη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων του νέου Προγράμματος. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου