Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ανακοινώσεις του ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ




 6/05/2016

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι 

   Το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούμε στο χώρο μας μια απίστευτη κινδυνολογία, παραπληροφόρηση και μια άνευ προηγουμένων  απόπειρα τρομοκράτηση των πάντων, όσων δεν προσκύνησαν το κόμμα της ΝΔ, τους πεφωτισμένους ηγέτες της ΔΑΚΕ και τα φερέφωνα τους.

 Έχουν μετατρέψει αυτό το δύσμοιρο σωματείο σε παραμάγαζο της  ΝΔ και της ΔΑΚΕ και εκμεταλλεύονται την σφραγίδα του για να εκδίδουν ανακοινώσεις παραταξιακές και κομματικές εξαπολύοντας λάσπη και απειλές  κατά πάντων πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να περισώσουν από τα προνόμια τους.

  Ας θυμηθούμε λίγο το ποιόν τους, έπιασαν δουλειά το 1988 με το ‘επάρατο’ ΠΑΣΟΚ, πούλησαν την ψήφο τους στους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ για την εκλογή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, κατόπιν  με την μεγάλη επανίδρυση του κράτους  το 2004 από το κόμμα της ΝΔ έγινε το μεγάλο φαγοπότι στην εταιρία από την ομάδα του City του Λονδίνου Δούκας-Θανάσουλας έγινε  το περιβόητο hedging με την τιμή στο μεγαλύτερο ιστορικό ρεκόρ που άγγιξε τα 60.000$ ο τόνος και η εταιρία εισέπραττε 18.000$ τον τόνο τα υπόλοιπα τα έπαιρνε η παρέα όσο για τους ηγέτες της ΔΑΚΕ ο Θανάσουλας έλεγε ‘άστους αυτούς μωρέ κοιμόνται όρθιοι έρχονται και ζητάνε καμιά προαγωγή και κανένα σπίτι μην ασχολείστε’ βλέπεται τότε πέρασε  και το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με το μεγάλο πετσόκομμα καταργήθηκαν οι τριετίες,  το 2013 καθιερώθηκαν οι πολλαπλοί βασικοί στην ίδια θέση εργασίας και καθιερώθηκαν οι προαγωγές με χωρίς αύξηση αλλά ύπαρχε και το δαχτυλίδι της διαδοχής βλέπετε και επήλθε η διάσπαση της ΔΑΚΕ η οποία ακόμη και σήμερα καλά κρατεί.

   Βλέπετε έρχονται και εκλογές στο σωματείο, κάποιοι θα μείνουν από έξω, εκτός νυμφώνος, από ποια φατρία και πόσοι; Ιδού το μεγάλο ερώτημα.

   Η απάντηση θα έρθει πολύ σύντομα και θα την δώσουν οι εργαζόμενοι χωρίς να επηρεάζονται από αυτές τις ψευτοεπαναστατικές γυμναστικές.
  Ποιόν να πιστέψουν από εσάς, τον πρόεδρο που για να αποτρέψουν τις ειλημμένες αποφάσεις για τριχοτόμηση και ξεπούλημα της εταιρίας, την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι απεργούσαν και αγωνίζονταν τρώγοντας ξύλο και χημικά στην διασταύρωση του Μαρτίνου από τα ΜΑΤ της ΝΔ (τι γλυκά που χτυπούσαν, με τι χάρη έριχναν τα χημικά!!!) εκείνος πληρώθηκε νυχτερινό μεροκάματο, ο Γ. Γραμματέας ο έτερος συνοδοιπόρος της ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ αφού ξεμπροστιάστηκε από την παράταξη μας γιατί δεν απέργησε στην απεργία της τετράωρης για την σύγκληση γενικής συνέλευσης του Σωματείου άρχισε να απειλεί και κατόπιν εορτής να ζητήσει την περικοπή των ωρών, βλέπετε είναι όλοι τους της λογικής όλοι σας θα πεθάνετε όλοι μας θα δοξαστούμε!!!

   Δεν αντέχουν τον διάλογο με επιχειρήματα εξαγγέλλουν απεργία στο όνομα της βιωσιμότητας της εταιρίας που φρόντισαν οι ίδιοι και οι πολιτικοί τους εκφραστές στην ΝΔ να ρίξουν στα τάρταρα και να την χώσουν τρία μέτρα κάτω από την Γη. Ας μας πουν όλα αυτά που ζητά η κομισιόν να εφαρμοστούν στην ΛΑΡΚΟ (κρατικές ενισχύσεις-εργολαβίες-τριχοτόμηση και ξεπούλημα της εταιρίας) ποια κυβέρνηση και ποιοι υπουργοί της το πρότειναν να σας πούμε εμείς ποια κυβέρνηση η κυβέρνηση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

   Δεν έχουν τολμήσει να κάνουν ούτε μια γενική συνέλευση, ας είναι υποχρεωτική βάση του καταστατικού μια κάθε εξάμηνο, αποτελούμε παγκόσμια πρωτοτυπία.

   Ο μεγάλος τους φόβος είναι μήπως και ανακάμψει η τιμή του Νικελίου και γίνουν όλα αυτά τα οποία εκείνοι άφησαν σε εκκρεμότητα ή μάλλον δημιούργησαν για να εκβιάζουν τους εργαζόμενους και να τους κλέβουν την ψήφο τους προς όφελος τους τάζοντας τους πως θα τα αποκαταστήσουν.

   Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους ότι τίποτα από όλα αυτά τα δυσοίωνα σενάρια που κυκλοφορούν στον πληρωμένο τύπο και ιστότοπο δεν έχουν καμία βάση και επαφή με την πραγματικότητα και πώς το μόνο που τους εγγυόμαστε  μόλις ανακάμψει η τιμή του Νικελίου όπως όλα δείχνουν ‘η τιμή και οι προβλέψεις’ θα αγωνιστούμε σταδιακά και με πρόγραμμα να αρχίσει  η αποκατάσταση των αδικιών στους συναδέλφους και να μονιμοποιηθούνε οι συνάδελφοι στις εργολαβίες για να μην αισθάνεται κανένας συνάδελφος υποχρεωμένος και όμηρος κανενός πεφωτισμένου συνδικαλιστή.

   Βλέπεται όλα αυτά δεν τους αρέσουν γιατί χάνουν σταδιακά και σταθερά την εκλογική τους πελατεία.

   Τώρα όσο για την τελευταία ανακοίνωση μανιφέστο της ΔΑΚΕ απαντούμε ποιος διπλασίασε το χρέος της Ελλάδας το 2004-2009 ποιος έφτασε την ανεργία στο 28% (επίσημο από τον ΟΑΕΔ), ποιος έβαλε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος πετσόκοψε τις συντάξεις, ποιος έκλεισε την ΕΡΤ για να συμπληρωθεί ο αριθμός των απολυμένων που απαιτούσε η τρόικα, ποιος καμάρωνε στα κανάλια της διαπλοκής και έλεγε ότι αυτός έκανε τις απολύσεις και δεν θα αφήσει την τρόικα να του κλέψει την δόξα, ποιος είχε μόνο στο υπουργείο του 51 μετακλητούς κομματικούς εγκάθετους, ποιος διόρισε 570 άτομα στην αγρογή, ποιος έδωσε παράνομες κρατικές ενισχύσεις 500εκατ.€ για εξαγορά ψήφων στους αγρότες, ποιος δεν θυμάται τη συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ με το περίφημο 4-2-1 στους διορισμούς κρατικών θέσεων από τα κομματικά επιτελεία, ποιος δεν θυμάται το ΖΑΠΕΙΟ,1,2,3.. ποιος δεν θυμάται το περίφημο SUCCESS STORY μια εικονική πραγματικότητα μέσα από τα κανάλια της διαπλοκής αλήθεια γιατί δεν κλείσατε την περίφημη 4η αξιολόγηση του δεύτερου δικού σας μνημονίου του καλού!! Και με όλο παροχές!!! Το οποίο σαν συνέπεια μαζί με το μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ ήταν να απολέσει η χώρα μας το 25% του ΑΕΠ πράγμα πρωτοφανές για περίοδο ειρήνης στα οικονομικά χρονικά παγκοσμίως και οι ανεργία να φτάσει από το 9% στο 28%, οι μισθοί και οι συντάξεις  να περικοπούν  11 φορές και τόσα άλλα δεινά και οι υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά να ψηφίζουν στις 02:00 τα μεσάνυχτα τροπολογίες για να απαλλάξουν τις διοικήσεις τραπεζών για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα και στα κανάλια της  διαπλοκής. Αλήθεια κύριοι της ΔΑΚΕ σε πόσα χρόνια θα εξοφληθούν τα  ΔΑΝΕΙΑ των 180.000.000€ της ΝΔ δυστυχώς το κόμμα σας έχει διαλυτικές τάσεις εκτός και αν σας βοηθήσουν  οικονομικά οι Παπασταύροι και οι καναλάρχες της διαπλοκής. Αλήθεια πόσους Παπασταύρους έχετε στις λίστες των φοροφυγάδων στην ΝΔ για αυτό τις κρύβατε!!!!!

   Αλήθεια γιατί δεν ενημερώνετε τον λαό τι έγινε στο  συνέδριο της ΟΝΕΔ, που ήταν οι αντιπρόσωποι του στο συνέδριο της ΝΔ, καθώς και αυτοί της ΔΑΚΕ, αυτό δεν ήταν συνέδριο, μνημόσυνο περασμένων μεγαλείων ήταν. Σας ευχόμαστε να ζήσετε να τα θυμάστε.

   Τυχαία η SIEMENS έκανε χορηγία στον τωρινό αρχηγό της ΝΔ όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο γραφείο του και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό στο σπίτι του, επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφυγε ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;; Σε αντάλλαγμα όλων αυτών επιβραβεύτηκε η πολιτική υποταγή των Μητσοτάκη και Άδωνη και τους ανέβασαν στην ηγεσία της ΝΔ, αλήθεια μπορείτε να πείτε στους εργαζόμενους αν ποτέ ο λαός σας ξαναδώσει την κυβέρνηση ποιο είναι το πρόγραμμα του κόμματος σας  για την ΛΑΡΚΟ;; Ο λαός της περιοχής και οι εργαζόμενοι σας μάθανε δεν πείθετε κανέναν, είμαστε σίγουροι  ότι όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών στο σωματείο και βλέπεται ότι σταδιακά και σταθερά χάνετε η εκλογική  σας βάση  δεν θα μας είναι έκπληξη ότι και αν δούμε και ότι και αν ακούσουμε, από δακρύβρεχτες συνεντεύξεις στο ΕΝΑ της Λαμίας του στιλ ‘ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ’ σαν άλλη Μάρθα Βούρτση  για κυνηγημένους συνδικαλιστές, για σενάρια ότι η εταιρία κλείνει ή ότι πουλιέται, ότι δεν θα πληρωθούμε, νομίζετε ότι οι εργαζόμενοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου ότι δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν ποιοι είστε και τι πρεσβεύεται και ποιοι και γιατί τα κυκλοφορούν όλα αυτά.

   Τα υπόλοιπα θα τα πούμε  στην γενική συνέλευση και καλούμε από τώρα τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά, ξέρετε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, θα ακουστούν πολλά!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αξίζει τον κόπο συνάδελφοι να έρθετε για να γίνει η γενική συνέλευση και ‘να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι’.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ  ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
  
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


ΜΕΤΑ  ΛΑΡΚΟ





      6/05/2016
  
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
  
   Μετά τα σημερινά γεγονότα με την προκύρηξη των 3ων 24ώρων απεργιών που προκύρηξε το σωματείο συμμετέχοντας στις απεργίες της ΓΣΕΕ θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να τονίσουμε ότι και άλλες φορές έκανε απεργίες η ΓΣΕΕ αλλά σε άλλες συμμετείχαμε καθολικά σε άλλες με τετράωρες και σε άλλες όπως έγινε το 2006 καθόλου  γιατί κρύφτηκαν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και δεν συνεδρίασε το ΔΣ.

   Πρέπει να τονίσουμε ότι το ΔΣ του σωματείου οφείλει να λειτουργεί με γνώμονα πρώτα τα συμφέροντα των εργαζομένων και κατόπιν της εταιρίας και όχι βάση πολιτικών οδηγιών και κελευσμάτων. Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες απέναντι στους εργαζόμενους και στο μέλλον της εταιρίας.

   Προκυρήσσοντας τις 3 24ώρες σαν φυσικό επακόλουθο ήταν το σβήσιμο των Η/Κ. Δεν ήταν δυνατή η χαμηλή λειτουργία τους για λόγους ασφαλείας. Όσο για την ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων απέναντι στον Νόμο και στους εργαζόμενους  υπεύθυνη είναι πάντα η διεύθυνση και η διοίκηση της εταιρίας και όχι το ΔΣ του σωματίου.

   Είναι σε όλους γνωστή ή δεινή οικονομική θέση της εταιρίας μετά την μεγάλη χρονική περίοδο που η τιμή του Νικελίου είναι σε ιστορικά χαμηλό  επίπεδο και η προσπάθεια  που καταβάλλεται για να κρατηθεί στην ζωή η εταιρία. Παράγουμε και πληρωνόμαστε!!!
  
   Δεν συμφωνούμε με την απόδοση ευθύνης, για τις αψυχολόγητες πράξεις τους, σε άλλους, οι υπόλοιποι εργασιακοί χώροι στην εταιρία είναι βλάκες ή συμβιβασμένοι ή είναι ρεαλιστές και καταλαβαίνουν μέχρι που μπορεί να αντέξει η εταιρία την πίεση από τέτοιου είδους ενέργειες, εδώ βλέπετε έχουμε την τιμή να έχουμε τους πεφωτισμένους μεγάλους γιαλαντζί συνδικαλιστές.
  
     Μόλις η εταιρία τους ανακοίνωσε για το σβήσιμο των Η/Κ θορυβήθηκαν και άρχισαν να  διασπείρουν διάφορα ότι η εταιρία κλείνει, ότι η εταιρία θα βγάλει διαθεσιμότητες, ότι η διεύθυνση είναι υπεύθυνη για ότι συμβαίνει ή θα συμβεί, φοβούμενοι τις αντιδράσεις των εργαζομένων.

   Είμαστε αντίθετοι με ότι έχει σχέση με περικοπές: μισθών- παροχών- εργασιακών σχέσεων- συντάξεων , αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνούμε ότι για να υπάρξουν συντάξεις και συνταξιούχοι πρέπει να υπάρχουν και εργοστάσια- επιχειρήσεις και εργαζόμενοι χωρίς αυτούς δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ!!!

   Για μάς ότι και αν συμβεί στην εταιρία και για την απώλεια των εισοδημάτων σε τέτοιους δύσκολους οικονομικούς καιρούς την ευθύνη την έχει το ΔΣ του Σωματείου. Έχετε σκεφτεί τον μισθό του ΜΑΪΟΥ των εργαζομένων με χωρίς 3 μεροκάματα και με χωρίς παραγωγικό και πως θα μπορέσουν οι εργαζόμενοι να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

  Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων σε αυτούς δύσκολους καιρούς γιατί είμαστε και εμείς εργαζόμενοι και όχι τουρίστες.
  
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΜΕΤΑ  ΛΑΡΚΟ

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΔΥΟ 4ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΙΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ(ΑΘΗΝΑ)ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Κ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΔΙΟΙΚΗ Ο ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ Η Ο ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ;ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 3 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ,4 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ)ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ)ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ,ΜΠΑΖΑ Κ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΜΕ(ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Κ Η ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ)Κ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Κ ΗΛΕΚΤΡΟΜΕΤΑΛΛΙΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Κ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ.ΜΕ 2 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ,2 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗ ΙΟΥ ΑΥΤΟΙ.ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ,ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ;ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου