Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Συνάντηση Σαρακιώτη με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Συνάντηση του Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κώστα Βαρλαμίτη

   
  
  
Με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κώστα Βαρλαμίτη συναντήθηκε την 26η-05-2016, ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης.  

Κατά τη συνάντηση ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε από τον κ. Βαρλαμίτη για το θέμα της καταβολής σε δικαιούχους ποσών αποζημιώσεων από σειρά απαλλοτριώσεων, που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Νομού Φθιώτιδος, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις και το σχεδιασμό του Ταμείου για την άμεση αξιοποίηση του ακινήτου ιδιοκτησίας του στην Αρκίτσα Φθιώτιδας και συγκεκριμένα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος CALYPSO CLUB.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το μείζον ζήτημα της αξιοποίησης του CALYPSO CLUB, ο κ. Βαρλαμίτης αναφέρθηκε στις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλλει το Ταμείο για την εξεύρεση ενδιαφερόμενων επενδυτών και εν γένει βιώσιμων λύσεων για την επαναξιοποίηση του εν λόγω ακινήτου, που υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και επί σχεδόν δύο δεκαετίες παραμένει εγκαταλελειμμένο στερώντας την περιοχή από ένα σημαντικότατο τουριστικό κεφάλαιο.

Ο κ. Σαρακιώτης επανέλαβε την κομβική σημασία που έχει για την ευρύτερη τουριστική προβολή και ανάπτυξη της γύρω περιοχής αλλά και του Νομού στο σύνολό του, η άμεση αναζήτηση και προώθηση μιας βιώσιμης λύσης για την επαναλειτουργία και αξιοποίηση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος CALYPSO CLUB, αφού δύναται να προσελκύσει σημαντικό τουριστικό πληθυσμό ενισχύοντας έτσι ουσιαστικά την τοπική οικονομία.
  
Ο κ. Βαρλαμίτης ευχαρίστησε το βουλευτή για την ενδιαφέρουσα συζήτηση, δήλωσε ότι το Ταμείο εργάζεται προς την κατεύθυνση εξεύρεσης επενδυτικών εργαλείων και εναλλακτικών για την αξιοποίηση του ως άνω ακινήτου ιδιοκτησίας του, ενώ θα επανέλθει για περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα όταν θα έχει στη διάθεσή του νέα στοιχεία προόδου επί του θέματος. 






1 σχόλιο:

  1. Οι προηγουμενοι του Ταμειου που καταντησαν εναν παραδεισο σε κολαση θα λογοδοτησουν ποτέ?? Γιαννακη κανε μια βολτα προς τα εκει και θα καταλαβεις τι εννοω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου