Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Χρήστος Σταϊκούρας για το Νοσοκομείο Λαμίας




Η Κυβέρνηση συνεχίζει να αποδεικνύει, με συνέπεια, την αδιαφορία της για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Νοσοκομείο το οποίο, όπως επανειλημμένα έχω αναφέρει, έχει αφεθεί τους τελευταίους 16 μήνες, κυριολεκτικά, στην τύχη του και λειτουργεί, ουσιαστικά, με τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού του.

Με καίρια προβλήματα να παραμένουν και να διογκώνονται, όπως είναι η έλλειψη διοίκησης, η υποχρηματοδότηση, η έλλειψη βασικών αναλώσιμων υλικών, η εκτεταμένη έλλειψη διοικητικού, νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, η υπολειτουργία Κλινικών και πολλά άλλα.

Αδιαφορία όμως που αναδεικνύεται και από την συνεχή άρνηση απάντησης σε σχετικές κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που αφορούν το Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αρνείται, επανειλημμένα [πλέον, μαζί με τη σημερινή, 8 φορές - 04.04.2016, 11.04.2016, 18.04.2016, 22.04.2016, 06.05.2016, 13.05.2016, 23.05.2016 και 30.05.2016], να προσέλθει στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει σε κοινοβουλευτικές μου Ερωτήσεις, σχετικές με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου, δηλώνοντας, συνεχώς, «κώλυμα».

Η στάση αυτή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, όσον αφορά τις προθέσεις και το κοινωνικό πρόσωπο της σημερινής Κυβέρνησης.
Δυστυχώς για τους πολίτες, το κυβερνητικό «κώλυμα» είναι μόνιμο και έχει τεράστιο κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου