Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Μεγάλα ονόματα του μπάσκετ το Σάββατο στην Αμφίκλεια




Γιάννης Ιωαννίδης, Θεόδωρος Παπαλουκάς, Μπάνε Πρέλιεβιτς, Ευθύμης Ρετζιάς, Άγγελος Κορωνιός, Ντίνος Αγγελίδης, Γιάννης Σιούτης, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Γιαννούλης και αρκετοί άλλοι θα παρευρεθούν στο φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει ο Α.Σ.ΑΡΗΣ Αμφίκλειας, με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Σας περιμένουμε όλους
το Σάββατο 4 Ιουνίου 
και ώρα 19:00 
στο Κλειστό Γυμναστήριο
της Αμφίκλειας!

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν.ΕΙΣ.Θ Αμφίκλειας για την ενίσχυση των απόρων της περιοχής μας.

Τις προσκλήσεις αυτή την εβδομάδα μπορείτε να τις προμηθευτείτε την Τετάρτη και την Παρασκευή και ώρες 19:00-21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αμφίκλειας.

*Τα ονόματα των βετεράνων παικτών που έχουν ανακοινωθεί είναι αυτοί που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο φιλικό, ενώ την τελευταία εβδομάδα θα ανακοινωθούν όλοι οι βετεράνοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο φιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου