Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Επιδότηση Συμμετοχής Μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 50η Πανελληνια Έκθεση Λαμίας




Με γνώμονα την υποστήριξη της επίδειξης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών των μελών του, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα επιδοτήσει και φέτος τα συμμετέχοντα μέλη του στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Ιουνίου 2016
  
Σύμφωνα με την με αρ. 4/23-5-2016 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου το Επιμελητήριό μας θα επιδοτήσει τις συμμετοχές των μελών του ως εξής:
  
Εσωτερικοί χώροι του Α, Β΄ και Γ΄ κτιρίου  καθώς και Εξωτερικοί - υπαίθριοι χώροι της εκθέσεως.
   
Για τα περίπτερα ανεξαρτήτως τ.μ. (μεγέθους) που θα χρησιμοποιηθούν από όλων των νομικών μορφών επιχειρήσεις  - μέλη μας θα δοθεί επιδότηση ποσού 200,00 ευρώ.


 Προϋποθέσεις Επιδότησης Συμμετοχής Μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 Ειδικά στην φετινή διοργάνωση θα επιδοτηθούν όλες οι επιχειρήσεις  μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ανεξάρτητα του αν θα πραγματοποιούν κατά την διάρκεια της εκθεσιακής περιόδου πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών εντός του Εκθεσιακού χώρου και για όσο διάστημα διαρκέσει η ΠΕΛ.

  • Θα επιδοτηθούν συμμετοχές είτε μόνο στους εσωτερικούς, είτε μόνο στους εξωτερικούς εκθεσιακούς χώρους.
  • Θα επιδοτηθούν μόνο τα ταμειακά ενήμερα μέλη μας, δηλαδή αυτά που έχουν εξοφλήσει και την συνδρομή του έτους 2016 κατά την κατάθεση της αίτησης στα γραφεία της Υπηρεσία του Επιμελητηρίου μας .
 Τα ενδιαφερόμενα μέλη μας καλούνται να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας: ΟΘΩΝΟΣ 3 - ΛΑΜΙΑ 35100  Τηλ.2231022112, 2231021395, Φαξ 2231020517, e-mail:info@fthiotidoscc.gr  συνοδευόμενη και από το έντυπο αίτησης της ΠΕΛ για την συμμετοχή τους σε αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου