Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εμπορικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο στην Στερεά Ελλάδα




Τους εμπορικούς ακολούθους χωρών από όλο τον κόσμο υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των δράσεων  για την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την προβολή των επιχειρήσεων της Στερεάς, που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον οργανισμό «Enterprise Greece».

Στις δράσεις συμμετέχουν 30 εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι αντίστοιχων χωρών, εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και Έλληνες επιχειρηματίες. Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των ακολούθων για τα προϊόντα των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων και κυρίως, η αύξηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, από σήμερα και για τρεις ημέρες να επισκεφθούν επιχειρήσεις της περιφέρειας και να δουν ιδίοις όμμασι τις υποδομές και τη δραστηριότητά τους, ενώ θα πραγματοποιήσουν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εταιρειών, προκειμένου να ενημερωθούν για την επενδυτική τους δραστηριότητα και τις δυνατότητες εξαγωγής.
   



Κατά την υποδοχή των ακολούθων ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε:

«Η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας αποτελεί για εμάς έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους μας. Ξεκινήσαμε με τα Κέντρα Στήριξης των επιχειρήσεών μας για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν και να σταθούν στα πόδια τους. Συνεχίζουμε με κινήσεις για να ανοιχτούν σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην παγκόσμια αγορά. Είναι απόφασή μας να πάμε κόντρα στα λουκέτα και να προχωρήσουμε. Μοναδική λύση αλλά και ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου