Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τους σεισμοπαθείς της Π.Ε. Φθιώτιδας




Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τους ιδιοκτήτες πληγέντων κτηρίων, από σεισμούς της 7ης   Αυγούστου 2013 και της 6ης Φεβρουαρίου 2014 σε περιοχές της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Σας ενημερώνουμε για την έκδοση απόφασης που αφορά την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τους ιδιοκτήτες πληγέντων κτηρίων, από σεισμούς της 7ης Αυγούστου 2013 και 6ης Φεβρουαρίου 2014 σε περιοχές της Π.Ε. Φθιώτιδας .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι:

i. Για χορήγηση Σ.Σ. για την επισκευή κτηρίων ii. Για συμπλήρωση δικαιολογητικών φακέλων επισκευής και ανακατασκευής iii. Για χορήγηση Σ.Σ. για την ανακατασκευή κτηρίων στην περίπτωση που έχει εκδοθεί Πρωτόκολλο Αυτοψίας Επικίνδυνα Ετοιμόρροπου Κτίσματος να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 30η Ιουνίου 2016 , με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία , εν προκειμένω στην Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) του Υπουργείου Οικονομικών Υποδομών Ναυτιλίας.& Τουρισμού για να τους χορηγηθεί η στεγαστική συνδρομή (Σ.Σ.) που προ-βλέπεται από τις σχετ. Κ.Υ.Α. 


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Φθιώτιδας. (κ. Πολύζος Ζώης τηλ2231351292 e-mail: p.zois@pste.gov.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου