Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τροπολογία για παράταση της προθεσμίας διόρθωσης κτηματολογικών εγγραφών




Ψηφίστηκε η ρύθμιση για την παράταση της προθεσμίας διόρθωσης κτηματολογικών εγγραφών μετά από σχετική Τροπολογία-Προσθήκη στο σ/ν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις», που πρότειναν και κατέθεσαν με πρωτοβουλία τους, από το Νομό Φθιώτιδος, ο Βουλευτής και δικηγόρος Ιωάννης Αθ. Σαρακώτης και Βουλευτές άλλων νομών της χώρας.


Σε συνέχεια της πραγματοποιηθείσας την 26η-1-2016, συνάντησης εργασίας του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδος και δικηγόρου κ. Ιωάννη Σαρακιώτη και των συναδέρφων του δικηγόρων και Βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. των Νομών Κυκλάδων και Μεσσηνίας, αντίστοιχα, κ. Αντώνη Συρίγου και κας. Παναγιώτας Κοζομπόλη-Αμανατίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνημε κύριο αντικείμενο την προώθηση ρύθμισης για παράταση της προθεσμίας διόρθωσης κτηματολογικών εγγραφών, κατόπιν των προβλημάτων, που είχαν ανακύψει σε πολλές περιοχές της χώρας, λόγω εκπνοής της τασσομένης εκ του νόμου σχετικής προθεσμίας με κίνδυνο την απώλεια του δικαιώματος ιδιοκτησίας των αληθών δικαιούχων πολλών ακινήτων υπέρ του Δημοσίου, ψηφίστηκε τελικώς - ταχύτατα - η ρύθμιση για περαιτέρω παράταση της προθεσμίας διόρθωσης αρχικών κτηματολογικών εγγραφών μετά από σχετική Τροπολογία-Προσθήκη στο σ/ν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις», που πρότειναν και κατέθεσαν, την 27η-1-2016, οι συνυπογράφοντες Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Την Τροπολογία υπογράφουν, από το Νομό Φθιώτιδος, ο κ. Ιωάννης Αθ. Σαρακώτης, και από τους λοιπούς νομούς της χώρας οι κύριοι/ες Βουλευτές Παναγιώτα Κοζομπόλη Αμανατίδη, Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Θεοφύλακτος, Νίνα Κασιμάτη, Βασιλική Κατριβάνου, Σπύρος Λάππας, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Παπαηλιού, Γιώργος Παπαφιλίππου, Αντώνης Συρίγος, Χαρίλαος Τζαμακλής, Βασίλης Τσίρκας, Γιώργος Τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου