Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε




Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. (Αρκαδίου 6, Λαμία) η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε πριν την 1η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του 2016 κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και ένας απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Γεώργιο Τσούρτο, με ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας αλλά και στην διαχείριση του προγράμματος LEADER, έκλεισε επιτυχώς και παρά τα προβλήματα, απορρόφησε την δημόσια δαπάνη δημιουργώντας έτσι συγχρόνως τις προϋποθέσεις ανάληψης παρόμοιων προγραμμάτων και στην νέα προγραμματική περίοδο. Έκανε λόγο για την αναδιάταξη της εταιρείας της αυτοδιοίκησης μπροστά στις νέες συνθήκες για να επιτελέσει τον ουσιαστικό της ρόλο και να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κατά την κοπή πίτας, έκανε την ακόλουθη Δήλωση:

«Μέσα σε 14 μήνες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δουλεύοντας μεθοδικά μπόρεσε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο πρόγραμμα Leader. 
Με το κλείσιμο του προγράμματος η Φθιωτική Αναπτυξιακή αναδεικνύεται ως ένας αξιόπιστος φορέας διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων. 
Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις να συνεχίσουμε περισσότερο δημιουργικά και διευρύνοντας τις δραστηριότητες ενόψει του νέου κοινοτικού πλαισίου.  Για εμάς η Φθιωτική Αναπτυξιακή είναι ένας μοχλός, ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει και το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με κεντρικό πάντα στόχο την τοπική ανάπτυξη.  Αυτό θέλουμε και για αυτό δουλεύουμε, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας παρέχει το θεσμικό πλαίσιο.  Παράλληλα σχεδιάζουμε τα νέα προγράμματα του αγροτικού χώρου και είμαστε έτοιμοι για να υποβάλλουμε προτάσεις.  
Για μας είναι στόχος να συμβάλουμε και μέσω της Περιφέρειας αλλά και μέσω της αναπτυξιακής στην πραγματική οικονομία.»


    


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου