Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση του Δήμου Λοκρών σε σχόλια που αφορούν θέματα της Δ.Κ Μαλεσίνας




Έπειτα από σχόλια που αναρτήθηκαν στον ιστοχώρο «lokrisnews» και αφορούν σε θέματα της Δ.Κ Μαλεσίνας, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του αναφερόμενου ιστοχώρου καθώς και γενικότερα τους δημότες μας για τα εξής:

1) Σχετικά με τους φοίνικες  στην παραλιακή ζώνη του Θεολόγου, ήδη έχουν κοπεί τα προσβεβλημένα δέντρα και απλώς εκκρεμεί η αποκομιδή τους, έπειτα από συνεννόηση με το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας, στου οποίου άλλωστε την αρμοδιότητα εμπίπτουν θέματα αιγιαλού.

2) Όμοια με παραπάνω για πολλοστή φορά ενημερώνουμε ότι στην αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας εμπίπτει και ο παιδότοπος στον Θεολόγο, παρολαυτά ο Δήμος Λοκρών αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα του θέματος έχει προβεί σε επανηλλειμμένες οχλήσεις προς την αρμόδια υπηρεσία και προσφέρθηκε να αντιμετωπίσει με ίδια μέσα το πρόβλημα, παρά τις παρεμβάσεις μας δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει με ευθύνη της αρμόδιας υπηρεσίας, πλην όμως δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και να εξαντλήσουμε όλα τα νομικά περιθώρια στο πλαίσιο της οριστικής επίλυσης του.

3) Σχετικά με τις  φθορές και τις λακκούβες λόγω των έργων του βιολογικού καθαρισμού στους δρόμους της Μαλεσίνας, ενημερώνουμε ότι με παρέμβαση του Δήμου προς το αρμόδιο Υπουργείο –η οποία κι έγινε δεκτή-  επεκτάθηκε το έργο της αποκατάστασης και πλέον πρόκειται να αντιμετωπιστεί συνολικά και όχι αποσπασματικά στο άμεσο μέλλον.

4) Σχετικά με την δωρεάν διανομή τροφίμων σε συνδημότες μας  που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ενημερώνουμε ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες αφουγκραζόμενες τις αυξημένες ανάγκες έχουν με ευαισθησία σκύψει στα προβλήματα και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες, αναλαμβάνοντας πολλαπλές δράσεις μεταξύ των οποίων και η δωρεάν διανομή τροφίμων. Αντίστοιχες δράσεις γίνονται και από κρατικούς φορείς που δεν ελέγχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου και απλά υποβοηθούνται από αυτές.

Τα κριτήρια των παροχών αυτών είναι πρωτίστως οικονομικά και κοινωνικά  και στον βαθμό αυτό λαμβάνεται υπόψη για την επιλογή των δικαιούχων η φορολογική τους δήλωση .

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Δήμος Λοκρών δεν είναι φοροελεγκτική υπηρεσία και αδυνατεί να διαπιστώσει το αληθές ή όχι των δηλώσεων αυτών, παρολαυτά κάνει έκκληση σε όσους έχουν ήδη παραλάβει τρόφιμα κι ενδεχομένως δεν τα χρειάζονται,  να αναδιανείμουν τα τρόφιμα αυτά σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
    ΑΤΑΛΑΝΤΗ 24/12/2015


                                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου