Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Γαλλία - ΄Ενωση Ευρώπης | Ελλάδα – Σύνορα Ευρώπης | Τρομοκρατία

[ Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ ]


ΚΡΑΤΗ. Λαοί. ΕΘΝΗ. Θρησκείες. Προσδιορίζουν ΣΥΝΟΛΑ Ανθρώπων. Κοινωνίες. Κράτος ενός ΄Εθνους, αλλά και Κράτος πολυεθνικό, πολυφυλετικό, πολυθρησκευτικό, πολυπολιτισμικό. 

Δημιουργήθηκε ένα νέο Κράτος. Των Τζιχαντιστών. Κράτος μίσους. Διακηρυγμένα με κύριο λόγο ύπαρξής του τον πόλεμο. Πόλεμο Κράτους με κύρια χαρακτηριστικά πολέμου την ευχαρίστηση από δολοφονίες ακόμη και καταστροφή υλικών στοιχείων Πολιτισμού «άλλων» Ανθρώπων.  Δολοφονίες ΑΘΩΩΝ Ανθρώπων με τρόπο που υποβιβάζει τον δολοφόνο κάτω και από το μέτρο ΚΤΗΝΟΥΣ και το θύμα ως «άνευ ουδεμίας αξίας». Με Σκοπό να εμπεδωθεί η θέα φρικιαστικού τρόπου δολοφονίας Αθώου ή οποιουδήποτε Ανθρώπου ως τρόπου ζωής ανεκτού, ως θεμέλιου ύπαρξης ΚΡΑΤΟΥΣ, ως στοιχείο «πολιτισμού λαού» του Κράτους Τζιχαντιστών με κύρια χαρακτηριστικά Κράτους τους τον θάνατο, το Σκοτάδι, το ΄Ενστικτο με τον αγριότερο τρόπο επιβολής του σε κάθε... «αντίθετο» σε κάθε «άπιστο» αδιακρίτως. 


Επιτέλους. Κάποια Δύναμη, ένα Κράτος αποφασίζει να κηρύξει Πόλεμο Κρατών εναντίον Κράτους ΚΤΗΝΩΝ ανθρωπόμορφων. ΄Αργησε. Η Γαλλία. Επειδή θρήνησε τα δικά της παιδιά και όχι μόνο. 17 Εθνικοτήτων. Διάκριση ΟΧΙ λαών, κρατών, φυλών ή θρησκειών, αλλά ΕΘΝΩΝ (ΟΧΙ 17 Λαών ή 5 διαφορετικών θρησκειών ή 3 φυλών). Το ΕΘΝΟΣ παρόν. «Εθνικοτήτων». Στην Ελλάδα το «΄Εθνος» τείνει να ασθενήσει. ΄Αλλοτε, υπήρχαν και εκπρόσωποι ΄Εθνους στον Ναό Δημοκρατίας. Σήμερα ΟΥΔΕΙΣ αναφέρει «εαυτόν» ή «αλλήλοις εντός» ή αναφέρεται από άλλους «εκτός Ναού» ως εκπρόσωπος ΕΘΝΟΥΣ. Βαρύ φορτίο. Βουλευτές ΚΟΜΜΑΤΩΝ, μόνο. Κυβέρνησης-Αντιπολίτευσης. ΠΟΙΟΣ ο εκπρόσωπός μου, ως Πολίτης-μέλος του συνόλου ΄Εθνους, «εντός Πολιτεύματος» που να ΕΚΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ τον αυτοπροσδιορισμό ΤΟΥ με ΕΝΤΟΛΗ εκλογικού Σώματος σε εκπρόσωπο ΕΘΝΟΥΣ; Με χαρακτηριστικά αντίστοιχης συμπεριφοράς του; Μακάρι να είναι... ΟΛΟΙ, η απάντηση. 

Πρόεδρος Γαλλικής Δημοκρατίας. ΕΘΝΟ-συνέλευση Γάλλων. Η επίθεση κατά της Γαλλίας είναι ΕΠΙΘΕΣΗ εναντίον όλων των Κρατών-Μελών της Ενωμένης ΕΥΡΩΠΗΣ. Τα ΣΥΝΟΡΑ της Ευρώπης σύνορα κάθε Κράτους-Μέλους της ΄Ενωσης, διακηρύσσει, και αντίστροφα. Επί χρόνια πριν, χρόνια ως μέλος του Λαού και του ΄Εθνους και μέλος της ΄Ενωσης, Ευρώπης, ως Πολίτης πρότεινα δημοσίως: οι δαπάνες εθνικής άμυνας της Ελλάδος (ένα μέρος τους) να επιμερίζονται στα Κράτη-Μέλη της Ευρώπης διότι ΕΔΩ είναι τα πλέον ευαίσθητα ΣΥΝΟΡΑ ΟΛΩΝ των Κρατών-Μελών της ΄Ενωσης, της ΕΥΡΩΠΗΣ και τα ΣΥΝΟΡΑ απειλούνται από συγκεκριμένα ΕΚΤΟΣ ΄Ενωσης Κράτη που παραβιάζουν χώρο Ερώπης αλλά και ΙΣΤΟΡΙΑ-Πολιτισμό ΕΥΡΩΠΗΣ, όχι μόνο Ελλάδος.  

ΘΡΗΝΟΣ για εκατοντάδες δολοφονημένους ΝΕΟΥΣ στη Γαλλία για να διατυπωθεί επισήμως από τον Πρόεδρο της η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κρατών-Μελών και «Πολιτισμένου Κόσμου» για τα σύνορα Ευρώπης και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ευρώπης. Η φύλαξη όμως ΣΥΝΟΡΩΝ της Ευρώπης δεν μπορεί να γίνεται ΜΑΖΙ με Κράτος που ΔΕΝ έχει αποσύρει «απειλές» εναντίον ΣΥΝΟΡΩΝ της Ευρώπης στην ΕΛΛΑΔΑ. 

Σημειώνω ότι πριν την «ένταση του προσφυγικού» διατύπωνα την θέση ότι στα απέναντι παράλια ΚΡΑΤΟΣ είχε όχι «ανθρώπινη ασπίδα» αλλά «Ανθρώπινη Λόγχη» σε χρήση της εναντίον Ευρώπης-Ελλάδας, με «παζάρια την ελεύθερη είσοδό του στην Ευρώπη ευκαιριακά», χωρίς προσαρμογή του στις Αξίες Ευρώπης, επιπλέον και ότι η ΛΥΣΗ «προσφυγικού» βρίσκεται ΕΚΕΙ στην «εξαφάνιση του ΚΡΑΤΟΥΣ Τζιχαντιστών από προσώπου γης». Γιατί υπογραμμίζω τούτα; Για να ζητήσω με βάση τα προηγούμενα την υλοποίηση των επόμενων.

Τρομοκρατία. Δολοφονίες. Πράξεις εκτός κανόνων που έχουν γίνει κοινά αποδεκτοί για τη ρύθμιση Ζωής ΣΥΝΟΛΩΝ Ανθρώπων, οργανωμένης κοινωνίας, κράτους. Θέλουμε ΕΝΤΟΣ συνόλου τέτοιους κανόνες ή όχι; Συνέπειες για τους παραβάτες; ΠΩΣ θα αποτρέπονται οι παραβάτες τέτοιων κανόνων και μάλιστα με την απάνθρωπη συμπεριφορά ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ; Φρουροί-φύλακες. Υπουργείο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ από εγκληματίες, ώστε ΕΝΤΟΣ του συνόλου να απολαμβάνουν ΟΛΟΙ ασφαλώς αγαθά υλικά και άϋλα και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, τον κοινά αποδεκτό από σύνολο Ανθρώπων του ίδιου τρόπου ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ (το ίδιο και διάφορα «σύνολα» ή άτομα διαφορετικών πολιτισμών). Αν στη Γαλλία η επίθεση ήταν ΜΕΣΑ στο Υπουργείο «Προστασίας Γάλλων Πολιτών» ΤΙ ΘΑ είχε πράξει ο Πρόεδρος ΓΑΛΛΩΝ; Και οι Γάλλοι πολίτες που προστάτευε το «Υπουργείο ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΞΗΣ Πολιτών»; ΟΛΟΙ στο ΔΡΟΜΟ όχι μόνο Παρισιού αλλά ΟΛΗΣ της ΓΑΛΛΙΑΣ. «Χωρίς τη Γενναιότητα των Αστυνομικών που κινδύνεψαν τη ζωή τους, θα ‘χαμε περισσότερα θύματα, σώθηκαν ζωές». 

Τι έγινε ΕΔΩ; Δολοφονήθηκε ο ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ μέσα στο «Υπουργείο Φύλαξης Πολιτών από εγκληματίες» αστυνόμος Βασιλάκης. Δημοσίευσα ΑΝΑΦΟΡΑ και ζήτησα «να κατεβάσουν τους υπαλλήλους της Αυτοδιοίκησης επί μία ώρα στην πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, πένθος και καταδίκη-αντίσταση σε Τρομοκρατία, καλώντας ή όχι ΚΑΙ τον Λαό με προφανή Συμβολισμό». Οι Τρομοκράτες στόχευαν το Σύνταγμα, την κατάργησή του. Οι Αρχές παραβίαζαν το ΙΔΙΟ Σύνταγμα ΜΗΝ απαντώντας όπως το Σύνταγμα τις ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ σε ΑΝΑΦΟΡΕΣ Πολίτη και μάλιστα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ περιεχόμενου.  Προχώρησα σε αυστηρώς ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ περιεχόμενο ενεργειών εναντίον ΚΑΘΕ ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οποιαδήποτε, ΜΟΝΟ... «θρησκευτικά» αφού πολιτικά δεν εισακούστηκα. Χριστιανικά ως Χριστιανός ακόμη, αν ήμουν Βουδιστής «Βουδιστικά».

Μπράβο στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαο ομιλητής (κατά παράκλησή μου) σε Μνημόσυνο ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μετά από επίσκεψή μου παίρνοντας και άλλους συμπολίτες μου ανταποκρίθηκε σε αίτημα ΠΟΛΙΤΩΝ και «ποιμνίου ΤΟΥ». Τελέσαμε Μνημόσυνο στη Μητρόπολη Φθιώτιδας θυμάτων ΒΙΑΣ και Τρομοκρατίας. Δεν θα απαριθμήσω ΟΛΟΥΣ, Τίμησα Μνήμη ΟΛΩΝ, αλλά θα υπενθυμίσω ότι ΤΡΕΙΣ Νέοι ΑΘΩΟΙ εργαζόμενοι πνίγηκαν στον καπνό, κάηκαν ΖΩΝΤΑΝΟΙ με την ιαχή των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥΣ «αφήστε τους να καούν» μαζί και ένα «ένοχο» έμβρυο Ανθρώπου, ΝΕΑΣ εργαζόμενης και μόνο «διότι, νομίμως, εργαζόταν».

Δολοφονία με διακηρυγμένη ευχαρίστηση, αργού και επώδυνου ΘΑΝΑΤΟΥ. «Αφήστε τους να καούν». Σκότος επεβλήθη. Το... θυμόμαστε; «Εξεγερθήκαμε» ΠΟΛΙΤΕΣ πόσο, πώς, πότε; Συμπαράσταση σε οικογένειες θυμάτων; Εγχώριος Τζιχαντιστής, εντός Πολιτισμού Ευρωπαϊκής σύγχρονης Ελλάδας. Πολύ επιλεκτική αντίδραση και μνήμη γεγονότων και θυμάτων, από Αρχές και Πολίτες.

΄Εχω αναλύσει και έχω επανέλθει στις προτάσεις μου μετά και από Αναφορά μου προς τον Δικηγορικό Σύλλογο και ευχαριστώ τον τότε Πρόεδρο κ. Παν. Συγγούρη και τον Πρόεδρο τότε επαγγελματοβιοτεχνών κ. Γιάννη Λούκα που διοργανώθηκε δημόσια συζήτηση για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με κύριο ομιλητή τον Καθηγητή αργότερα Υπουργό κ. Γιάννη Πανούση στη Λαμία. Προς τρεις κατευθύνσεις η τότε δημοσίως πρότασή μου:
α) Συγκέντρωση ΠΟΛΙΤΩΝ εναντίον Βίας και Τρομοκρατίας,  
β) Συμπαράσταση ΕΜΦΑΝΗ στα Σώματα «Φύλαξης Πολιτών και οργανωμένης Κοινωνίας» και των ΕΝΟΠΛΩΝ Δυνάμεών μας, 
γ) Συμπαράσταση ΠΟΛΙΤΩΝ σε όποιον συμπολίτη δέχεται οποθενδήποτε επίθεση εγκληματική την ΩΡΑ επίθεσης και μετά. ΄ 
Εχω αναλύσει διεξοδικά, επαναφέρω ΚΑΙ προς τις Αρχές ΚΑΙ προς συμ-Πολίτες την «επεξεργασία προτάσεων προς υλοποίησή τους» με τη βοήθεια ΜΜΕ, η την απόρριψη τους «άνευ άλλου τινος». 
Και επικαιροποιείται έντονα και την επαναφέρω την πρόσκλησή μου για συντονισμό υλοποίησής της ΠΡΟΣ Πολίτες, Αρχές, ΜΜΕ: Συγκεκριμένη ημέρα και ώρα όταν το Φως της Ημέρας λιγοστεύει σε τούτον τον τόπο του πλανήτη που «μας πάει βόλτα ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ γύρω-γύρω ΜΕΣΑ και όχι κάτω από τον ίδιο Ουρανό» να ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στις Εστίες μας, στο σπιτικό μας, στις Οικογένειές μας τα ΦΩΤΑ ΟΛΑ της κατοικίας μας και των Δημόσιων και επαγγελματικών χώρων, να τονίσουμε συμβολικά, ότι ΟΛΟΙ υπερασπιζόμαστε το ΦΩΣ, υπάρχουμε με Φως σε Νου και Ψυχή Ανθρώπου-Πολίτη-Κοινωνίας εναντίον κάθε Σκότους όποιοι και οποθενδήποτε θέλουν να μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ,  ολοφάνερα ή υπογείως.  Και μήνυμα προς όλους, «Αντισταθείτε με ΦΩΣ», εντός και εκτός συνόρων. Τα επαναφέρω γιατί τα πιστεύω και το εννοώ, προσκαλώ δημοσίως ως πολίτης, όχι προς ώτα, αλλά προς Κοινό Νου και προς έλεγχό τους από Αρχές και συμπολίτες, σε Δήμο, Περιφέρειά ΜΑΣ ή και σε κάθε Αυτοδιοίκηση, «άμεσα, στο κέντρο οι Πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου