Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών διοργανώνει το Κ.Υ. Αταλάντης.



Στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας κατά το προηγούμενο σχολικό έτος και της επιθυμίας των εκπαιδευτικών, η Διευθύντρια του Κ.Υ. Ατάλαντης κα Μαρία Γεωργοπούλου αποδέχτηκε το αίτημα των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών για τη διοργάνωση σεμιναρίου πρώτων βοηθειών στους εκπαιδευτικούς της Α/βάθμιας του σχολείου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευτικοί την ελάχιστη απαιτούμενη εμπειρία ώστε να μπορούν να επέμβουν και να αντιμετωπιστούν πιθανά επείγοντα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε μαθητές, τουλάχιστον μέχρι να διακομιστούν στο Κ.Υ. Ατάλαντης.

Έτσι λοιπόν στις 17.11.2015, ημέρα Τρίτη, και ώρα 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών

Στο σεμινάριο, το οποίο θα έχει δίωρη διάρκεια, θα γίνει ενημέρωση των εκπαιδευτικών, αλλά και μαθητών, για τις πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου καθώς και για την αντιμετώπιση άμεσης αντίδρασης για μαθητές με αλλεργικές  ευαισθησίες που χρήζουν ενέσιμη αντιμετώπιση.

Ομιλητές θα είναι η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα Μαρία Γεωργοπούλου και η Αγροτική Ιατρός κα Λουκία Αποστολακοπούλου.

Πρόγραμμα σεμιναρίων θα συνεχιστεί και φέτος στα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, με σειρά προτεραιότητας αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Υγέιας Αταλάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου