Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«ΠΕΡΙΟΔΟΣ…ΑΛΗΘΕΙΑΣ»!... KAI…«ΤΗΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ…ΓΑΛΑ!»


[ Του ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ ]


Όλα βαλτωμένα. Κολλητοί, ημέτεροι, φιλαράκια και καπάτσοι. Ατελείωτο σόι και συμπεθεριό των ολίγων εξακολουθεί να λυμαίνεται τον τόπο. Χρόνος που  χάνεται, αξιοπρέπεια που χάνεται, άνθρωποι που χάνονται. Οδοστρωτήρας ψυχών και …σωμάτων.
        
Εθνική λοβοτομή εως …παράνοιας και η πάλη της οργής με την αλήθεια στο ζενίθ.Ενας κόσμος σαστισμένος, σκυφτός, τσαλακωμένος, απορημένος, άφραγκος κι’ από
την άλλη πλευρά ινστρουχτόρων προπετάσματα με αστραφτερά περιτυλίγματα και απαστράπτουσες αριστερίζουσες …παράλληλες κορδέλες.

Ενας κόσμος μισοπνιγμένος σε αφρίζουσα θάλασσα ψεύδους και υποσχεολογίας, ανάμεσα σε  «παράλληλα»προγράμματα, αντίρροπα, ισοδύναμα και την …τύφλα μας.
          
Από τη μια λαικές … οιμωγές  για ελάχιστη διαβίωση κι’ από την άλλη λόγια.Λόγια πολλά και εύκολα.Δηλάδή,«Αλλα γι’άλλα και της…Παρασκευής το…γάλα»!                                            
Μια κυβέρνηση πολιτικά μεταλλαγμένη, πειραμάτων, αφερεγγυότητας, αναξιοπιστίας, πολυγλωσσίας με μόνη συνέπεια την  …ασυνέπειά της.
  
Με φιγούρες, εικόνες Τοπ Γκάν, στερεότυπα και …Αμερικανιές! Κυβέρνηση …κλεπτοψηφίας και από την άλλη αντιλαικής λαίλαπας και πλήρους αποκοινωνικοποίησης του Ασφαλιστικού.
                
Τώρα που το…επικοινωνιακό σας έχει ξεφτίσει (σ’ αυτό ήσασταν …μαστόροι) και ο κόσμος φανερά δυσπιστεί, με ιδιαίτερη ολοφάνερη έπαρση και στόμφο,εξακολουθείτε να αναφέρεσθε  καθημερινά στο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» και …αγχωτικά με… εκπτωτική πλέον επικοινωνία να  το στηρίζετε με τι;
     
Με αδιαπραγμάτευτο πρόταγμα  την  «Επιχείρηση Αρετής»(άλλο …φρούτο αυτό, καινούργιο). (Κατ’ επιθυμία πάγια εως …υποχονδριασμού , καθ’ υπαγόρευσιν , του συγκυβερνήτη σας …Στρατηγού!).

ΣΗΜ: Και μην ισχυρισθήτε ό,τι αντίθετο.Εχουν γνώσιν οι …φύλακες!).

Σχέδιο υποβολιμιαίο, απόλυτα παρελκυστικό, σφοδρά αποπροσανατολιστικό. Ενα προπέτασμα πολιτικάντικης αχλύος θολής, βαρειά ομιχλώδους.
  
Επιχείρηση Αρετής. Ρομφαία εξιδανίκευσης,διαφοροποίησης του φορολογικού DNA του Ελληνα, που πλέον ‘οφείλει απαρέγγκλιτα και «κατά εθνικόν καθήκον», να «συμορφώνεται προς τας υποδείξεις». Κι΄ας μην έχει να…φάει.

Κι’ας μείνει νηστικός, αυτός και τα παιδιά του. Η επισιτιστική ανασφάλεια στο μη παρέκει.
     
Οι Ελληνες έχουν κομπόδεμα , έχουν λεφτά. Αυτό ισχυρίζεστε. Μα σοβαρά το πιστεύετε; Και βαλθήκατε να κυνηγάτε την…τυρόπιττα το…σουβλάκι με διαφορετικό (άκουσον-άκουσον!) ΦΠΑ  όταν έχει αλάτι η ρίγανη και τη…φασολάδα, ενώ…τρέμουν τα πόδια σας απέναντι στους διάφορους φοροαποφεύγοντες η φοροκλέπτες …Πατρικίους… (Κάτι μεταξύ κλαυσίγελου και…ιλαροτραγωδίας!).
              
Μια καταναγκαστική, συνεχής διέλευση από αμέτρητα Κλαυδιανά Δίκρανα. Διέλευση στυγνή, αισχρή, ανάλγητη ,χωρίς προορισμό, στόχο, χωρίς φως, ατέρμονη  και αδιέξοδη.
      
Επιχείρηση Aρετής, που θυμίζει εντονώτατα λογικές και πρακτικές κάποιας «επάρατης» περιόδου «καθαρών χεριών»!.
     
Που θεωρεί… χορτάτο τον χαμηλοσυνταξιούχο και από χέρι  «κλέφτη» τον κάθε Ελληνα. Που αφού του παίρνει το φαί, τώρα του παίρνει και τα.. κουταλοπήρουνα. Που έχει καταστήσει τον επιχειρηματία…διακονιάρη, αφού μέτρα που στο παρελθόν εμφατικά αφορίζατε ,τώρα τα εφαρμόζετε.
  
Τα βάλατε με τη φτώχεια.Τι στην ευχή; Αφήστε επιτέλους τον φτωχό να …παλέψει τη ζωή με τα …μπράτσα και τη…μοίρα του!
     
Αλλά, καθώς λέει και ο λαός, «Βρίσκετε και τα κάνετε». Αφού η ΝΔ θυμίζει  «Σαλούν» και ακόμη η αντιπολίτευση δεν εχει βρεί τα βήματά της.
    
Σιγά-σιγά όμως θα βρεί τα πατήματά του, θα ακούσετε εκκωφαντικά τον αντίλογο από τον κόσμο.
     
«Σύντροφοι»συνέλθετε. Σταματήστε επιτέλους τις δικαιολογίες και τις επικλήσεις  για τα… αίσχιστα των διακυβερνήσεων του παρελθόντος.Αυτά εχουν καταγραφεί εκτιμηθεί από την  ιστορία και κυρίως από τον ελληνικό λαό που σας έδω σε απλόχερα την διακυβέρνηση.
   
Ανεβάσατε τον ΦΠΑ 23% ακόμα και στα …καυσόξυλα, στα κούτσουρα! Τον ανεβάσατε και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Δηλαδή τι προσδοκάτε τε λικά; Φθάσατε να συγχέετε την παιδεία,τα παιδιά,   με τα…κούτσουρα; Τρελλάθήκατε;Τι παραλογισμός; Τι …περίεργοι συσχετισμοί..ισοδυνάμων είναι αυτοί.
   
Εμμονικές και συνεχείς ανερμάτιστες διακηρύξεις σας, απόλυτα θρασσείς έως …τιμωρητικές,ανακαλούν στη μνήμη μας συνειρμούς αναίσχυντους!
  
Ασε που σκοπίμως για τα πάντα επικαλείσθε την συμφωνία(έτσι τη λέτε) με τους εταίρους.Ποιούς εταίρους; Τη Μέρκελ η τον… φίλο μας τον Γιουνκέρ που έβαλαν στοχο να κατακρημνίσουν την εθνική μας φαρμακοβιομηχανία;

Αυτούς που με πρόσχημα το μεταναστευτικό μαγειρεύουν ωσονούπω συνεκμετάλευση στο Αιγαίο μας;
   
«Σύντροφοι» τώρα κυβερνάτε (λέτε ότι κυβερνάτε). Τώρα είστε …κυνηγοί!
Μην έχετε αυταπάτες. Οπως πάτε,σε λίγο θα είστε …κυνηγημένοι!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου