Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»

  
Οι γυναίκες της ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους που απολύθηκαν μετά το δίκαιο αγώνα τους για να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Γνωρίζουμε πως οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στις «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» εδώ και χρόνια “βάζουν πλάτη” για την ανάπτυξη της εταιρείας μένοντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες και δουλεύοντας σε άθλιες συνθήκες γιατί δεν είχε χρήματα για να τους πληρώσει, βρήκε όμως για να τους απολύσει! (Η εταιρεία απόλυσε 10 εργαζόμενες και εργαζόμενους τον Αύγουστο και 5 τον Οκτώβρη).

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων λύνει τα χέρια εργοδοτών και μεγαλοεπιχειρηματιών. Η ανάπτυξη που διαλαλούν απαιτεί συντρίμμια εργατικών δικαιωμάτων, πάμφθηνη δουλειά και καταστολή των αγώνων.

Γυναίκες και άντρες, έλληνες και μετανάστες εργάτες, απολυμένοι και εργαζόμενοι μη σκύβετε το κεφάλι! Το δίκιο είναι με το μέρος σας. Διεκδικείτε το αυτονόητο: Να έχετε δουλειά και να πληρώνεστε γι’ αυτή!

Είμαστε στο πλευρό σας. Εμείς οι γυναίκες της Λοκρίδας σας στηρίζουμε και καλούμε την εργοδοσία να πάρει πίσω τις απολύσεις και να εξοφλήσει άμεσα όλους τους εργαζόμενους.

Καλούμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους σε όλη τη Λοκρίδα
να ξεσηκωθούν.
Γυναίκες, Εργαζόμενοι, -ες δεν σκύβουμε το κεφάλι,
ορθώνουμε το ανάστημά μας

Δεν ανεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου