Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Λοκρών, Νίκος Λιόλιος, για την Φθιωτική Αναπτυξιακή




Με αφορμή την συμμετοχή του Δημάρχου Λοκρών, κ. Νικόλαου Λιόλιου στην Γενική Συνέλευση της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ευθύμιου Καραϊσκου, ο Δήμαρχος Λοκρών επεσήμανε την σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα και τα θετικά αποτελέσματα στην κατεύθυνση εξυγίανσης της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. 

Τόνισε δε την ανάγκη συνέχισης των προσπαθειών στην ίδια κατεύθυνση, ιδιαίτερα τώρα που συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι του Νομού Φθιώτιδας. 
  
Η συμμετοχή των Δήμων και ιδιαίτερα του Δήμου Λοκρών από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα στα δρώμενα της εταιρείας ήταν πολύ σημαντική.

Η Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε θα πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να λειτουργεί σαν ένα χρήσιμο εργαλείο και σαν μοχλός αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων προς όφελος των πολιτών με δίκαιο και ισότιμο τρόπο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου