Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Συλλήψεις σε Φωκίδα, Φθιώτιδα και Εύβοια | Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, έντεκα (11) άτομα και συγκεκριμένα:


Ημεδαπός στην Ανθήλη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, μεταλλικά αντικείμενα, βάρους (800) περίπου κιλών, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ευρύτερης περιοχής.

Τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του συλληφθέντα.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στην περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) ημεδαποί στα Ψαχνά Ευβοίας και στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης και του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Τέλος, πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τέσσερις στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και ένας στο Λιδορίκι Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου