Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Α.Π.Ο. “ΑΤΑΛΑΝΤΗ”: Επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα με τον Α.Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ''


Α.Π.Ο. “ΑΤΑΛΑΝΤΗ”

Ημερομηνία: 11-10-2015

Θέμα: ''Επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα με τον Α.Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ''.   

      Πάγια τακτική του Συλλόγου μας είναι να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία.Δυστυχώς όμως αποφάσεις όπως αυτή στον αγώνα του Σαββάτου 10-10-2015, της ομάδος μας με τον Α.Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ μας υποχρεώνει να αντιδράσουμε.

     Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς απέναντι στον άδικο καταλογισμό του πέναλτυ ύπερ της ομάδος των Καμένων Βούρλων από τον διαιτητή του αγώνα κ. Γουργιώτη στο 83' του αγώνα, απόφαση η οποία και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την περίπτωση της εσκεμμένης λειτουργίας του σε βάρος της ομάδος μας, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση μας επιτρέπει να κάνουμε τέτοιου είδους σκέψεις.

     Φυσικά δεν μπορούμε να δεχτούμε το λάθος σαν απάντηση, διότι ένας έμπειρος και καταξιομένος διαιτητής ακόμα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες δεν δικαιλογείται να υποπέσει σε μία τέτοια λανθασμένη απόφαση και μάλιστα από τόσο κοντινή απόσταση που παρατηρούσε τη φάση.Ανθρώπινα λάθη είναι λογικό να γίνονται κατά διάρκεια ενός αγώνα, αλά σε τετοιου είδους αποφάσεις θα πρέπει να εφίστατε μέγιστη προσοχή ώστε να μην αδικούντε ομάδες και να αλλοιώνοντε αποτελέσματα αγώνων.

    Στη συγκεκριμένη φάση ο επιθετικός της αντιπάλου ομάδος, όπως είδε όλο το φίλαθλο κοινό που παρακολουθούσε την αναμέτρηση και όπως αποδεικνύει και το βίντεο του αγώνα, έπρεπε να δεχθεί την  κίτρινη κάρτα απο τον κ. Γουργιώτη για προσπάθεια παραπλάνησης του.Ο ίδιος κατευθύνεται και πέφτει επάνω στον αμυντικό της ομάδος μας ενώ ήδη έχει προωθήσει την μπάλα πρός αντίθετη κατεύθυνση.Τακτική που είναι γνωστή στην κατηγορία από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.Δεν υπήρξε καμία παράβαση παρόλα αυτά ο κ. Γουργιώτης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών στερώντας από την ομάδα μας μία σημαντική νίκη.

    Θέλουμε ο Σύλλογος μας με την ιστορική διαδρομή από την ημέρα ιδρυσης του, που προσπαθεί και συνεισφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο, να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και όχι με αδιαφορία. Για μας αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η προστασία της ομάδος μας από τέτοιου είδος κινδύνους και άδικιες, που απειλούν την προσπάθεια που κάνουμε με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουμε. Αποφάσεις που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και απογοητεύουν τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

   Στην Αταλάντη ο κόσμος γνωρίζει από ποδόσφαιρο και όπως ξέρει να χειροκροτεί το καλό διαμαρτύρεται και αντιδρά στο κακό και στην αδικία και από την στιγμή που ο κόσμος αυτος απαιτεί την προστασία της ομάδος από την διοίκηση του Συλλόγου, εμείς έχουμε υποχρέωση να το πράξουμε προς κάθε κατεύθυνση. 

   Είναι υποχρέωση μας σαν συμβούλιο του Συλλόγου να εκφράσουμε όλη αυτή την αγανάκτηση που δημιούργησε η απόφαση αυτή και να επιδιώξουμε να θωρακίσουμε τον ιδρώτα των παιχτών μας.Ζητούμε την δίκαιη μεταχείριση και την ισονομία και κυρίως αυτό που θέλουμε είναι να μην είμαστε τα ''πειραματόζωα'' ούτε τα ''θύματα'' επείδη κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν μεγαλύτερες βλέψεις και οικονομικές δυνατότητες και που ίσως πιστεύουν ότι μπορούν να μηδενίζουν τον κόπο και την προσπάθεια της ομάδος μας. Ευχόμαστε τώρα που είναι ακόμη η αρχή του πρωταθλήματος να μην υπάρξουν πάλι τέτοιες διαιτησίες.     

Για το Δ.Σ. Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ

     - ο Πρόεδρος -                                   - ο Γ. Γραμματέας -
   

ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ Κων/νος                             ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου