Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ίδρυση 5ου Παιδικού Σταθμού Δήμου Λοκρών | Εγκαίνια Παιδικού Σταθμού Μαλεσίνας





Ο Δήμος Λοκρών σε μια, χρονικά, οικονομική συγκυρία ιδιαιτέρως δύσκολη και πολύπλοκη έχει την ικανότητα και τη λειτουργική δυνατότητα, με αυτοχρηματοδότηση και μέσω προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να αναπτύσσεται στον τομέα της παιδείας, κόντρα στις αντιξοότητες και να ιδρύει Παιδικούς Σταθμούς.
Αίτημα ανεκπλήρωτο της Τοπικής Ενότητας Μαλεσίνας, επί σειρά ετών, εκπληρώθηκε πλέον από το Δήμο Λοκρών.
Οι Παιδικοί Σταθμοί είναι κοινωνικοπολιτισμικές δομές που επιτελούν συγκεκριμένο κοινωνικοπαιδαγωγικό έργο, όπως τονίζεται και στη μελέτη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης -Ο.Ο.Σ.Α.-(Starting Strong).
Στους Παιδικούς Σταθμούς, η καλλιέργεια, η αγωγή και η φροντίδα που προσφέρονται, συμβάλλουν, ώστε να εξασφαλίζονται, για κάθε παιδί, ίσες ευκαιρίες και να δημιουργείται η προοπτική για την ανάπτυξη μιας θετικής στάσης για τη ζωή μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

3 σχόλια:

  1. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΤΣΕΛΕΜΑΡΚΟΣΤετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015

    Εκτός από την ίδρυση νέων Παιδικών Σταθμών - για το οποίο δικαιούστε ένα μεγάλο μπράβο - θα πρέπει να φροντίζετε για την απρόσκοπτη λειτουργία και των ήδη υπαρχόντων. Στη Λάρυμνα παραδείγματος χάρη ο Παιδικός Σταθμός μετά από κάθε βροχή πλημυρίζει. Το κόστος για την επίλυση του προβλήματος δεν είναι και πολύ μεγάλο. Δώστε λύση, είναι κρίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα... Δεν σας τα πληρωνει η νεα διευθυνση του εργοστασιου τωρα που εφυγε η δικη σας;

      Διαγραφή
    2. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΤΣΕΛΕΜΑΡΚΟΣΠαρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015

      Ακόμη και ως ανώνυμος δεν δικαιούσαι να γελάς με το ότι τα παιδάκια γίνονται παπάκια. Η υποχρέωση του Δήμου για την συντήρηση των σχολικών μονάδων δεν μπορεί να υποκατασταθεί ούτε από τη ΛΑΡΚΟ ούτε και από κανέναν άλλο. Για τα υπόλοιπα απάντηση όταν γίνεις επώνυμος.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου