Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Σάλος στη Φθιώτιδα με «ροζ» τηλέφωνα σε παράρτημα ΑμεΑ και λογαριασμούς ύψους 1.200 ευρώ

  
  
  
Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση όπου σε παράρτημα ΑμεΑ οι τελευταίοι λογαριασμοί του ΟΤΕ ήρθαν… «φουσκωμένοι».
  
Υπήρχαν τηλεφωνήματα τις νυχτερινές ώρες που ξεπερνούσαν σε διάρκεια τις δυο ώρες!!!! - Σε εξέλιξη ΕΔΕ για να διαπιστωθεί ποιοι έπαιρναν τα ροζ τηλέφωνα.

Ο λόγος για το παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό, όπου κάποιοι "επιτήδειοι" φρόντισαν οι τελευταίοι λογαριασμοί του ΟΤΕ να είναι όχι απλά φουσκωμένοι, αλλά υπέρογκοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι λογαριασμοί, που συνήθως ήταν γύρω στα 400€ (και πάλι ανεβασμένοι), τώρα, τουλάχιστον οι δυο τελευταίοι μέσα στο καλοκαίρι, ήταν κοντά στα 1200€ ο καθένας.

Μάλιστα τα "απαγορευμένα" τηλεφωνήματα γινόντουσαν μέσα από το 11880, έτσι ώστε να μην μπορεί να μην φαίνονται από την ανάλυση του λογαριασμού, οι τηλεφωνικές γραμμές που καλούσαν στη συνέχεια.

Οι περισσότερες κλήσεις έχουν καταγραφεί τις νυχτερινές ώρες και η μέση διάρκεια τους είναι στα 90 λεπτά περίπου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνα Μπλατσούκα, μας επιβεβαίωσε το γεγονός και τόνισε ότι ήδη στα τηλέφωνα έχουν μπει οι απαραίτητες φραγές, ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Ωστόσο δεν θέλησε να μας πει περισσότερα, αφού είναι σε εξέλιξη η 'Ενορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διατάξει.


lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου