Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Εκτός συμφωνίας ο σταθμός διοδίων της Τραγάνας - Τι λέει ο Δήμαρχος Λοκρών (video)

  
Καμία αλλαγή για τους δημότες της Φθιώτιδας όσον αφορά τις εσωτερικές τους μετακινήσεις δεν πρόεκυψε από την νέα συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση για τα διόδια στους δρόμους της χώρας.

Σε εκκρεμότητα παραμένει και ο δήμος Λοκρών που αν και δεν διαθέτει παραδρόμους, δεν αναφέρθηκε στην κατηγορία των αλλαγών. 

Η συμφωνία έγινε με δύο από τις πέντε εταιρείες που αφορούν συμβάσεις παραχώρησης της Ιονίας Οδού και του Ε-65. Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό στην κατηγορία των διευκολύνσεων εντάσσονται οι περιοχές της Θήβας και του Ορχομενού.


Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου προκάλεσαν οι χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για τις αλλαγές στα διόδια.

Τα διόδια της Τραγάνας δεν περιλαμβάνονται στη συμφωνία και ο δήμαρχος προειδοποιεί με κινητοποιήσεις αν δεν βρεθεί σύντομα λύση.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου