Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έκλεψαν ΙΧ υπαλλήλου από τον προαύλιο χώρο του Κ.Υ.Αταλάντης!!!

Έγινε κι αυτό! Μετά και την κλοπή Η/Υ πριν από μερικούς μήνες, τώρα με θρασύτητα κλέβουν ακόμη και αυτοκίνητα του προσωπικού του Κ.Υ. Αταλάντης!


Κι όμως συνέβη! Έκλεψαν το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi Colt χρώματος μπλε-μωβ, της οδηγού του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Αταλάντης μεταξύ 4:00 και 5:00μ.μ. σήμερα, από τον προαύλιο χώρο του Κ.Υ. στον οποίο και είχε παρκάρει αφού η άτυχη οδηγός είχε βάρδια.

Η οδηγός αντιλήφθηκε την κλοπή όταν της τηλεφώνησαν ότι βρέθηκε το πορτοφόλι της με τα χαρτιά της σε αγροτικό δρόμο της Τραγάνας. Αμέσως απευθύνθηκε στην Αστυνομία και δήλωσε την κλοπή. Με ενέργειες της Διευθύντριας του Κ.Υ. κας Γεωργοπούλου Μαρίας τέθηκε άμεσα στην διάθεση της αστυνομίας όλο το προσωπικό του Κ.Υ. που είχε βάρδια το επίμαχο χρονικό διάστημα, ώστε να παρθούν επιτόπου άμεσα καταθέσεις από όλους σύμφωνα με τις οδηγίες των αξιωματικών του Α.Τ. Αταλάντης. 

Όλα δείχνουν ότι η κλοπή έγινε από τέσσερα νεαρά άτομα τα οποία κινούνταν ύποπτα στον χώρο την συγκεκριμένη ώρα και υπέπεσαν στην αντίληψη της εφημερεύουσας Αγροτικής Ιατρού η οποία και τα περιέγραψε λεπτομερώς.

Κατά την επικοινωνία της κας Γεωργοπούλου με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πάππο, την διαβεβαίωσε προσωπικά ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της αστυνομίας για να βρεθεί το αυτοκίνητο, αλλά και ότι θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, ώστε ο ευαίσθητος χώρος του Κ.Υ.  να επιτηρείται επί 24ώρου βάσεως από περιπολικά για την ασφάλεια των εργαζομένων και ασθενών αλλά και την προστασία των υλικών του.


Η κ. Γεωργοπούλου έχει πολλές φορές και εγγράφως επισημάνει τις ελλείψεις στην ασφάλεια του Κ.Υ. προς την 5η Υ.Πε. με αφορμή την κλοπή Η/Υ πριν από μερικούς μήνες, καθώς οι δυο Φύλακες που έχουν απομείνει δεν επαρκούν για την φύλαξη του, ζητώντας επιπλέον Φύλακες ή την σύναψη σύμβασης με Εταιρεία Φύλαξης. 

Ακόμη ζητήθηκε και η ουσιαστικότερη συνδρομή του Δήμου για τον επαρκέστερο φωτισμό του προαύλιου χώρου, αφού οι περισσότερες λάμπες είναι καμένες με αποτέλεσμα το σκοτάδι να αποτελεί «σύμμαχο» κάθε παράνομης δραστηριότητας στο χώρο.

Δυστυχώς το θέμα της αστυνόμευσης και της επαρκούς φύλαξης δεν λύνεται μόνο με δηλώσεις και καλές προθέσεις, που κανείς δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει. Χρειάζονται άμεσα και πράξεις. Διαφορετικά το επόμενο αυτοκίνητο ίσως να είναι αυτό του Δημάρχου, ή αυτό του Διοικητή του Α.Τ. Αταλάντης...


Lokris Νews

5 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
    ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ,
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΡΟΚ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ?
    ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΟΧΙ?
    ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημος μονο για το 2015 εχει 114000 για κλαρινα κλπ, 300000 για το ωδειο λυρικη σκηνη και 21000 για κινητα δημαρχου αντιδημαρχων οταν με 80 ευρω εχεις 3000 λεπτα δωρεαν ομιλιας προς ολους το μηνα

      Διαγραφή
  2. ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ?
    ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ Η ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΟΠΩΔΥΤΕΣ ΕΙΣΑΓΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ.
    ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχουν ντοπιοι λωποδιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΙΧ αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, το οποίο είχε κλαπεί την περασμένη Δευτέρα, έξω από το Κ.Υ. Αταλάντης βρέθηκε από αστυνομικούς της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας και του Α.Τ. Αταλάντης, που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν το αυτοκίνητο καμουφλαρισμένο μέσα σε ένα ελαιοπερίβολο, στον επαρχιακό δρόμο από Αταλάντη προς Κυπαρίσσι, μέσα στις ελιές, αρκετά μακριά από το δρόμο.

    Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο, είχαν στήσει πρόχειρο καταυλισμό κάποιοι ρομά, οι οποίοι έφυγαν μια ημέρα πριν.

    Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αταλάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου