Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση-Απάντηση του ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ στη ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

  

  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3/8/2015

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σε χρονικό διάστημα 6 Μηνών είχαμε 3,5 εκατομμύρια  συνανθρώπους μας κάτω από το όριο της φτώχειας; 1,5 εκατ. ανέργους;  200 χιλιάδες νέους εκτός  Ελλάδος ;  15000 αυτοκτονίες; αύξηση της διαπλοκής ;;  λουκέτο σε χιλιάδες  επιχειρήσεις;  όλα αυτά έγιναν σε 6 Μήνες ;;;;;                                                           

Ξεχάσατε ότι 2 ημέρες πριν το Δημοψήφισμα ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ & ΓΣΣΕ υποστηρίξατε το ναι σε όλα ;;;;;       

Τώρα ζητάτε  και τα ρέστα;;;;;      

Κάνατε ότι ακριβώς  έκανε η συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ -ΣΟΙΜΠΛΕ

Ξεχάσατε το ΖΑΠΠΕΙΟ 1,2,3....  τι κάνατε εσείς τότε;;;;   

Το μόνο που  θέλετε  τώρα και με την προτροπή του Μέθυσου  Διευθυντή  είναι  να μην βγούνε τα άπλυτα  στην φόρα και πάει κάποιος φυλακή. 

Πότε ασχοληθήκατε με τα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ 25 εκατομμύρια ζημία έχει μέχρι τώρα  η   ΛΑΡΚΟ  ο  οικονομικός απολογισμός πέρασε από το συμβούλιο των Μετόχων;;  Γιατί δεν ενημερώνετε τους εργαζόμενους;

Πώς δόθηκε το Σούπερ Μάρκετ, η σεκιούριτι, πως έγινε μονιμοποίηση πριν από λίγες ημέρες; 
γιατί θέλουν να αλλάξουν εταιρεία στα γάλατα;   
Γιατί οι πλατείες   στην Εύβοια δεν έχουν Μετάλλευμα;; 
Με  τι  έξοδα  φτιάχτηκε  το  σούπερ Μάρκετ;  
με τι έξοδα φτιάχτηκαν σπίτια ημετέρων;; 
πως δόθηκε η μεταφορά μεταλλεύματος Λούτσι - Λάρυμνα; 
και άλλα πολλά στα οποία θα πέσει άπλετο φως.

Όσο για τους Διευθυντές εμείς αυτό που ξέρουμε είναι  ότι  δυο διευθυντές  οι  οποίοι ανήκουν στην ΔΑΚΕ  πήγαν σε υπουργό και  έβγαλαν όλα τα άπλυτα  στην φόρα  και αποποιήθηκαν των ευθυνών, για ψαχτείτε λίγο μεταξύ σας και μετά μιλάτε. 

Γράφεται για το ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ ότι πέσαμε στα τέσσερα, ευτυχώς δεν σας  μοιάσαμε όσο και να το θέλετε αυτό δεν θα γίνει, εμείς είπαμε όχι στα μνημόνια και συνεχίζουμε να το λέμε, τα χέρια μας είναι καθαρά και δεν φοβόμαστε κανέναν.   

Αντιθέτως   εσείς είχατε πέσει στα τέσσερα και με κλάμα για  να  μην διώξουν στελέχη της  ΔΑΚΕ  που είχαν υποπέσει σε ποινικό αδίκημα σε βάρος του εργοστασίου, οι εργαζόμενοι ξέρουν και δεν ξεχνούν να είσαστε σίγουροι για αυτό.  

Το 2007 κάνατε συμφωνία για τις τριετίες επίσης το ίδιο κάνατε και τώρα με τις αναβαθμίσεις και για να τα καλύψετε βάζετε τους εργαζόμενους να κάνουν αγωγές παρόλο που ξέρεται ότι δεν θα δικαιωθούν. 

Πάλι θα φταίει η υπάρχουσα κυβέρνηση, έτσι έχετε μάθει να λειτουργείτε.  

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σας  αν και υπάρχουν πολλά να γράψουμε, απλά θα αφήσουμε την δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει με τα λαμόγια που έχουν μαζευτεί στο εργοστάσιο.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Το ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ από την πρώτη στιγμή  είχε επισημάνει πως οποιαδήποτε υποχώρηση της κυβέρνησης απέναντι στις «ορέξεις» των τοκογλύφων θα σημάνει νέους εκβιασμούς και νέες απαιτήσεις, έτσι ώστε το νέο μνημόνιο, που θα υπογραφεί να διασφαλίζει πλήρως τη συνέχιση της προηγούμενης βάρβαρης νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής και θα φέρει μεγαλύτερη ύφεση στη χώρα, πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, υψηλότερη ανεργία, μεγαλύτερη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου πλούτου της χώρας.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα που θέλει να τιμά τις παραδόσεις του δεν θεωρεί ότι υπάρχουν μόνο οι νεοφιλελεύθεροι μονόδρομοι. Η μάχη που διεξάγεται είναι ταξική και γι' αυτό εμείς είμαστε σταθερά με τις πολιτικές αυτές που είναι σε όφελος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων και των φτωχών και σε βάρος των ολιγαρχών και των τοκογλύφων.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι, ο λαός δεν πρέπει να εφησυχαστούν ούτε να απογοητευτούν. Τα μέτρα είναι σκληρά και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για την εφαρμογή τους. Μοναδική διέξοδος είναι η συνέχιση των εργατικών και λαϊκών αγώνων για να ακυρωθούν στην πράξη.

Το  ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι  να κερδίσουμε οι εργαζόμενοι,  όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε,  σας   θέλουμε όλους δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και να είσαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μπορούμε να κερδίσουμε.

Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ 
                
ΜΕΤΑ  ΛΑΡΚΟ
  



Υ.Γ. Ποιός συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ δεν απέργησε την 28/5/2015 στην 4ωρη στάση της Γ.Σ. η οποία δεν έγινε λόγω μη απαρτίας;;;;

5 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;
    ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2004-2009 ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    Η ΑΠΑΤΕΩΝΗΣΑ ΜΠΙΜΠΑΣΗ ¨"ΚΥΡΙΑ". ΘΥΜΑΣΤΕ;
    ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΡΕΚΑ (ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΔΕΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΘΥΣΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!!!
    ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ; Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ; Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ..ΞΕΤΣΕΙΠΩΤΟΙ ΡΗΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΤΖΙΓΚ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ; Ο ΜΠΟΜΠΗΣ Η Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΗΡΓΕΣΕ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ.
    Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑς ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ , Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; Ο ΖΟΥΛΟΥ, Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ, Ο ΘΑΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΦΕΚΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΜΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΥΓΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ , ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΙΔΕΟΥΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 500 ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΟΛΟΙ . ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου