Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αγανάκτηση στην Λοκρίδα για τις αδικίες του Χ Σπίρτζη με τα διόδια

  
Έτοιμη για κινητοποιήσεις είναι η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λοκρών μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού υποδομών Χ. Σπίρτζη να θεωρήσει πως στη Φθιώτιδα και ιδιαίτερα στη Λοκρίδα οι παράδρομοι εξυπηρετούν τις ενδοδημοτικές μετακινήσεις και άρα δεν χρειάζονται ελαφρύνσεις για τα διόδια όπως πρόσφατα ανακοίνωσε για άλλες περιοχές.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο τουFM-1 ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος μίλησε για αδικίες και ανισότητες που πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν από τον υπουργό και κάλεσε όλους τους φθιώτες  βουλευτές να πάρουν θέση και να παρέμβουν γιατί διαφορετικά θα βρεθούν κι αυτοί απέναντι στην τοπική κοινωνία του Δήμου Λοκρών.
   
Μου είναι αδιανόητο να αντιληφθώ γιατί εξαιρεί την περιοχή μας ο κος Σπίρτζης αν και γνωρίζει ότι στην ουσία δεν υπάρχει παράπλευρο οδικό δίκτυο και οι μικροί επαρχιακοί δρόμοι μας είναι σε άθλια κατάσταση.Κινδυνεύει να πέσει η αερογέφυρα της Αταλάντης και κανείς δεν ακούει, ήθελα να ήξερα ποιοί συμβουλεύουν τον υπουργό, σχολίασε ο κος Λιόλιος:


Όσον αφορά την διακοπή υδροδότησης του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ λόγω χρεών στην ΔΕΗ ο κος Λιόλιος εξήγησε πως ο Δήμος μεσολάβησε για να αποκατασταθεί το πρόβλημα όμως θα πρέπει να αποκατασταθεί και  η αξιοπιστία στη λειτουργία του οικισμού που παραμένει χωρίς διοίκηση.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου