Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών


Αταλάντη 31/7/2015

Η κριτική στις πράξεις μιας διοίκησης θα μπορούσε να ήταν επωφελής αν γινόταν μέσα στα όρια και τους κανόνες που επιβάλλει το πολιτικό ήθος. Όλα τα δημοσιεύματα που αναρτώνται ανώνυμα σε blogs δεν έχουν καν αντιπολιτευτικό χαρακτήρα. Εκείνο που τα διακρίνει είναι η κακοήθεια και η αγωνιώδης προσπάθεια για την παραποίηση της πραγματικότητας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με τις πράξεις τους στο παρελθόν δεν φρόντισαν να προστατέψουν ως όφειλαν την ομαλή και αναπτυξιακή λειτουργία του δήμου. Η σύγχυση της κοινής γνώμης που προσπαθούν να επιτύχουν μας προσβάλει ως πολίτες αυτού του τόπου.

Εκείνο που έχει διαπιστωθεί είναι η ανυπαρξία ενυπόγραφης ερώτησης ή απορίας πολίτη με περιεχόμενο σχετικό των δημοσιευμάτων. Διότι κάποιοι μόνο μέσα από την ανωνυμία μπορούν να αισθανθούν σημαντικοί και να διαχειρίζονται τα φαντασιακά συμπεράσματα τους. Αυτή η τακτική που ακολουθείται δεν μας θίγει καθόλου διότι οι πολίτες γνωρίζουν ότι παρόλη τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα διαχειριζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα την καθημερινότητα του.

Συμπερασματικά, λοιπόν, οι συκοφάντες αυτοαναιρούνται από την ίδια τη συκοφαντία τους.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟY
ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου