Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

9χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

  
Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια 4μελης οικογένεια από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, η οποία ξεκίνησε το πρωί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δυστυχώς όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς την Αθήνα, κοντά στον κόμβο των Λιβανατών, όπου για άγνωστο λόγο και αιτία, ο 54χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο εξετράπη δεξιά της πορείας του. 

Το αυτοκίνητο αρχικά έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και βγήκε από την εθνική οδό, στη συνέχεια χτύπησε στη ράμπα εξόδου Λιβανατών και στη τελικά βρέθηκε τουμπαρισμένο στον παράδρομο της εθνικής, κοντά στη στάση του ΚΤΕΛ.

Δυστυχώς από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένη η 9χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και σε κρίσιμη κατάσταση διακομίσθηκε εσπευσμένα σε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν επίσης ελαφρά τραυματισμένοι, ο 54χρονος πατέρας, η 50χρονη μητέρα και ο 17χρονος γιος της οικογένειας.

Το 9χρονο κοριτσάκι στη συνέχεια και λόγω της κρίσιμης κατάστασης του διακομίσθηκε  στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατική θεραπείας.

Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.


Βουτιά από εθνική στον παράδρομο - Σοβαρά η 9χρονη κόρη της οικογένειας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου