Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

1 σύλληψη στον Αγίο Κωνσταντίνο και 6 ακόμη συλλήψεις σε όλη τη Στερεά



Συνεχίζονται οι συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (17/18-08-2015) επτά (7) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:


  • τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • δύο ημεδαποί σε περιοχές του Καρπενησίου, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας αντίστοιχα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (10) εκατοστών.
  • ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου