Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Β. Κυριακάκης : Μένω μέχρι να φύγω

    
Μέχρι στιγμής παραμένω στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν όμως προχωρήσει η συμφωνία στα μέσα Αυγούστου, τότε θα επέλθει οριστικά διαζύγιο και δεν θα είμαι μόνο εγώ πού θα φύγω...

'Ετσι ξεκαθαρίζει τη θέση του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και για τις φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται από σήμερα ο βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο κ. Κυριακάκης ξεκαθάρισε πως θα καταψηφίσει και την συμφωνία του Αυγούστου ενώ χαρακτήρισε συνέδριο κατόπιν εορτής το έκτακτο συνέδριο του Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος είχε ταχθεί υπέρ του διαρκούς συνεδρίου.

Με την δήλωση αυτή του κ. Κυριακάκη γίνεται πλέον ξεκάθαρα φανερό το γεγονός πως μερίδα αριστερών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμοι ακόμη και να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα μέσα στον Αύγουστο με αφορμή την νέα συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Είναι λοιπόν θέμα χρόνου η πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου