Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Οι εργαζόμενοι, που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα έναν μεγαλειώδη αγώνα απέναντι στα μνημόνια και παρά το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση επιτάχυνε στην κοινωνία την αντίσταση ενάντια στα μνημόνια, τελικά αυτοπαγίδευε και αυτοπαγιδεύτηκε. 

Ως τελικό απολογισμό φέρει βαριές ευθύνες. 

Ευθύνες για όλο το χειρισμό της κατάστασης κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Το μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος έγινε ένα ΝΑΙ στο 3ο Μνημόνιο.   

Οι εργαζόμενοι βέβαια θεωρούν ότι αυτό το συγκεκριμένο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που λέγετε Ε.Ε - Ευρωζώνη δεν μπορεί να έχει μέλλον. 

Εάν υλοποιηθεί αυτό το καταστροφικό πρόγραμμα η Ελλάδα σύντομα θα έχει περισσότερους φτωχούς, θα έχει περισσότερους υπερχρεωμένους Έλληνες που θα κινδυνεύει η περιουσία τους. Θα έχει γενικευμένη ανεργία, φτώχεια και κοινωνική εξαθλίωση. 

Το Εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν παρά να είναι απέναντι και με όλες τους τις δυνάμεις στο νέο καταστροφικό μνημόνιο και στη συνέχιση των αντεργατικών - αντιλαϊκών πολιτικών, οι οποίες είναι ακόμα πιο επώδυνες για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους. 

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε απέναντι στην προσπάθεια εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και του πλούτου της χώρας μας, που υποθηκεύουν κάθε προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας. 

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε όπως κάναμε όλα τα τελευταία χρόνια τον αγώνα μας για να μην περάσει και το τελευταίο μνημόνιο και καλούμε τους εργαζόμενους να αντισταθούν στη νέα λεηλασία των δικαιωμάτων μας.  

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. 


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας

Κων/νος Τσιάμης                            Κων/νος Χαλάτσης  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου