Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

[ Του ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ]


Κε αρχισυντάκτη

Όποιος έζησε τα γεγονότα των τελευταίων  ημερών καταλαβαίνω καλά τι σημαίνει ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ δηλαδή ενέργειες που προκαλούν αντίποινα. 

Το κράτος της «πρώτης φοράς αριστεράς» έχει την συνεχεία του και παίρνει άριστα στη διαχείριση των επεισοδίων στο Σύνταγμα την ημέρα ψήφισης των συμφωνηθέντων για τα μνημόνια. 

Παίρνει άριστα στην απόκρυψη μαζί με την τηλεόραση μιας από τις μεγαλύτερες πορείες, του ΠΑΜΕ, κατά των μνημονίων και ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα. 

Από την άλλη οι Λαφαζάνηδες  θυμίζοντας τους Παναγιωτακόπουλους του ΠΑΣΟΚ «αριστερή τάση που υπήρχε μόνο για τα συνέδρια και την εξαπάτηση του κόσμου» καταψηφίζουν, και ταυτόχρονα  «στηρίζουν την κυβέρνηση»!!!!

Ο καιροσκοπισμός δηλαδή, σε όλο του το μεγαλείο!!!!

Μετά  το συνέδριο για το ΕΣΠΑ στα Καμένα Βούρλα και σε στιγμές φτωχοποίησης των συμπολιτών μας, σε κάποιους ανοίγει η όρεξη για πωλήσεις και κυρίως DIL στο αλιευτικό καταφύγιο των Καμένων Βούρλων. 

Πρόκειται για 11 επενδυτικά προγράμματα της ΠΣΤΕ που ανέρχονται σε 93.277.264 ευρώ και που γίνεται η κατανομή πόρων ανά θεματικό στόχο. 

Θυμόμαστε την πρεμούρα και τα μεγάλα λόγια με τα όποια αποφάσισαν να τους παραχωρηθεί και να υποβαθμιστεί από μαρίνα σε καταφύγιο; 

Ιδού λοιπόν, ο στόχος. 

Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει και τα 35 δις του νέου πακέτου Γιούνκερ.  

Για να δούμε πώς αυτά λειτουργούν κατά των πολιτών και υπέρ της τσέπης κάποιων θα σας διηγηθώ μια μέρα επίσκεψης και μπάνιου στον Άγιο Κωνσταντίνο, 2 καφέδες καπουτσίνο στην πλατεία (με πολύ καλό σέρβις, δωρεάν νερό,  χώρος καθαρός κ.λπ.) κοστίζουν 5,5 ευρώ.  

Αντίθετα, στη δημοτική καντίνα στην παραλία, νοικιασμένη σε ιδιώτη, οι δύο καφέδες  (ο ένας σε πλαστικό ποτήρι) κοστίζει 6 ευρώ συν 50 λεπτά το μικρό μπουκαλάκι νερό (μεγάλο δεν υπήρχε). 

Να χαιρόμαστε το δημοτικό μας συμβούλιο και το δήμαρχο  μας για τις αποφάσεις τους.


Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής

Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου