Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Η πραγματικότητα για τον Βιολογικό Μαλεσίνας

  
  
Αναφορικά με δημοσιεύματα, που κατηγορούν τον Δήμο Λοκρών για την μη λειτουργία του Βιολογικού της Μαλεσίνας, εκτιμούμε ότι έχουν  αμφίβολης προέλευσης σκοπιμότητα, και εκβιαστικά χαρακτηριστικά.
    
Για την υπεύθυνη κι ενυπόγραφη ενημέρωση του κοινού η κατάσταση έχει ως εξής:

Κατ΄αρχήν ο Βιολογικός Μαλεσίνας, είναι σχεδιασμένος ώστε να λειτουργεί με τα αστικά λήμματα, όταν συντηρείται ή επισκευάζεται.
   
Η φωτογραφία  η οποία έχει αναρτηθεί, αφορά άλλον βιολογικό και χρησιμοποιήθηκε με πρόθεση την  παραπλάνηση των πολιτών.
  
Η πραγματικότητα λοιπόν είναι τελείως διαφορετική από αυτή που προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν, διότι ο βιολογικός δέχεται τα αστικά λήμματα. Εκείνο που δεν δέχεται είναι τα βόθρο-λήμματα των βυτίων, τα οποία μεταφέρουν οι ιδιώτες σε άλλον βιολογικό.
   
Κι εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι, από τον βιολογικό μέχρι τον φυσικό αποδέκτη, έχει παρατηρηθεί και καταγγελθεί κατά καιρούς η παράνομη απόρριψη λημμάτων από ιδιώτες, οι οποίοι απέφευγαν να κάνουν χρήση της υποδοχής του Βιολογικού.
  
Το ότι ο Δήμος Λοκρών φροντίζει για την συντήρηση της λειτουργίας του, ως έχει υποχρέωση και κάποια  ιδιωτικά συμφέροντα θίγονται, (αυτά που μας κατηγορούν και μας συκοφαντούν, σήμερα), δεν ενδιαφέρουν τον πολίτη, που κάνει χρήση της υπηρεσίας του βιολογικού.
  
Ο Δήμος δεν πληρώνει τίποτα για μεταφορά αστικών αποβλήτων, γιατί η μονάδα του βιολογικού, λειτουργεί για τα αστικά απόβλητα, της ΔΚ Μαλεσίνας, οπότε η δήθεν ανησυχία που  εκφράζουν κάποιοι, δεν έχει περιεχόμενο και η παραπληροφόρηση αποδέκτες.
  



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου