Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Εορτή Προφήτου Ηλιού στην Αρκίτσα


Στο πανηγυρίζον ιερό Παρεκκλήσιο του Προφήτου Ηλιού στην Αρκίτσα, ιδιοκτησίας του Εκδότου – Δημοσιογράφου  κ. Ηλία Μαχαίρα χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Δευτέρα 20 Ιουλίου. 
Ο Ποιμενάρχης μας ωμίλησε στους πιστούς και ετέλεσε αρτοκλασία ευχόμενος να θριαμβεύσει στην ζωή μας η αλήθεια την οποία εκήρυξε ο Προφήτης Ηλίας και δια πρεσβειών του να έχουμε την δύναμη να κηρύττουμε την αληθινή πίστη.


Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Μαχαίρα για τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στον τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεώς μας αλλά και για τα κολακευτικά δημοσιεύματα του για την Ιερά Μητρόπολη στην εφημερίδα του «Μολάοι» και σε άλλες εφημερίδες.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, την οποία ετέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αρκίτσης π. Λάμπρος Λάμπρου, ο κος Μαχαίρας βαθύτατα συγκινημένος ευχαρίστησε με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο για την ευλογημένη παρουσία του στο Παρεκκλήσιο της οικογενείας του.
Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ιερά Μητροπόλεως, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχηγό, τους Ομαδάρχες και τα λοιπά στελέχη, τους διένειμε ευλογίες και είχε μια καλή συζήτηση μαζί τους για την πορεία της Κατασκηνώσεως και για άλλα θέματα.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου