Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

8o Summer Camp στον Καραβόμυλο

  
Υπό την καθοδήγηση του Sensei, Βασίλη Κατρούλη, εκπρόσωπου της All Japan Kyokushin Union στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο «Μοτέλ Τσαμαντάνης» στον Καραβόμυλο, το 8ο Summer Camp Πολεμικών Τεχνών.

  
Συμμετείχαν οι εκπαιδευτές, Δήμητρα και Κατερίνα Κατρούλη, Σπύρος Κολοβός, Αποστόλης Ξυνοτρούλας, Ευάγγελος Κοροκίθας και Αλέξανδρος Αστλή

Επίσης οι «μαύρες ζώνες», Χρύσα Κατρίνη, Βασίλης Πετράτος, Ιωάννης Πεϊδής και Μπαμερνί Καρουάν από Αθήνα και Κων/νος Φτήκας, Νίκος Γεωργίου από Βόλο.

 

Το Camp φέτος συνέπεσε με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος κάτι που δεν επέτρεψε συμμετοχές από μακριά, ωστόσο ο κόσμος ήταν πολύς ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο στις εκδηλώσεις γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου.

  
Το Summer Camp που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος»  αποτελεί σημείο αναφοράς για τις Πολεμικές Τέχνες, με τις τελευταίες δύο διοργανώσεις στο δροσερό Καραβόμυλο να έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου